her ne kadar ortak satışına rağmen sağlam dursa da , ben yarısını çıktım nolur nolmaz diye. hayırlısı bakalım
her ne kadar ortak satışına rağmen sağlam dursa da , ben yarısını çıktım nolur nolmaz diye. hayırlısı bakalım
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Bugünkü işlem hacmi hareketler patron satışının olduğunu düşündürdü sabah kap da bildirim gelirse supriz olmayacak... belkide elindekileri yeni oyunculara devrediyor film yeni başlıyor gibi....
Asla yatırım tavsiyesi değildir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron alıcı iştahını kırmadan satıyor.
akıllı adam.
tabi bence.
2700-2900 maliyetli 9300 küsür lot var artık piyasada
2700 altında 4 saat kalmamalı yada kapanış yapmamalı . pazartesi yada salı günü kuvvetli tepki gelmeli. Allah utandırmasın , her şey gönlünüzce olsun .
Herkesin merak ettiği ne zaman bölünürüz yada kaçtan? Şuan gerçek hisse fiyatı endex baz alırsak ortalama 750,00 ancak şuan bedelsiz in vermiş olduğu gazla gitmekte , yani hisse ya 19,000 civarı bölünecek yada 5,000 - 7,000 civarı bölünüp yeniden gelmek istediği fiyat olan 750,00 ulaşacaktır. Tahminimce bu hafta onay gelirse şuan 6. Maddenin tadili başvurusu yapıldı daha sonra bir başvuru daha yapılacak ihraç belgesi için o zaman bölüneceği tarih belirlenmiş olacak. Şuan bu fiyattan bölünse esas hareketini bu sefer bölündükten sonra yapacaktır. Bence en büyük hareketlerini bölünmeden önce yapacağa benziyor.bugün bölünse bu fiyattan 110,00 yapıyor o zaman 1Lot Kartn ucuz mu olur pahalımı olur siz karar verin. Bedelsizde fiyat değişmez sadece dolaşımdaki lot sayısı artar
Yer İmleri