Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1249 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Tamam güzel kardeşim istediğin cevabı yazayım..dağıtılan temettü kadar ertesi gün hisse eksi açtığı için TEMETTÜNÜN yatırımcıya hiç bi faydası yoktur..hissenizin aldığınız fiyat kadar temettüyü 6-7 yılda geri ödemesinin hisselerinizin piyasa değerini 4-5 e kutlaması tamamen başka faktörlere bağlıdır.büyüme gibi karlılık gibi vs.. Aksi iddaa eden benim gibi odundur..erhan gibi çok bilmiş arkadaşlar bu işin en doğrusunu bilir!!
    Benim istedigim.cevabi vermeee

Dogru cevabi ver dogru cevap isyata yatirim.yapmis biri 2012 den beri temettulerle lot aldiginda grafikteki kadar para kazanmistir grafik yuzde kac yukselmisse onu kazanir.

Bitti cevap bu hangi hissenin ne kazandirdigini temettu ile lot alinmasi sarti ile gormek istiyorsan grafige bakmak yeterlidir.

Dogru cevap bu yok dustuydu kalktiydi buranin meselesi bu baslihin meselesi degil
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Benim istedigim.cevabi vermeee

Dogru cevabi ver dogru cevap isyata yatirim.yapmis biri 2012 den beri temettulerle lot aldiginda grafikteki kadar para kazanmistir grafik yuzde kac yukselmisse onu kazanir.

Bitti cevap bu hangi hissenin ne kazandirdigini temettu ile lot alinmasi sarti ile gormek istiyorsan grafige bakmak yeterlidir.

Dogru cevap bu yok dustuydu kalktiydi buranin meselesi bu baslihin meselesi degil
    İşyat nedir ya ben sana İşyat mı dedim

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İşyat nedir ya ben sana İşyat mı dedim
    Nedir problem ? Hocam hangi hisseden ne kazanilirdi bunu ogrenmek icin temettu ile lot alarak lotlarini cogaltarak ne kazandigini olcmek istiyorsan myneti ac istedigin hissenin grafigine bak kazancini gorursun

Extra hesaba gerek kalmadan

Evet sen ne dedin hocam dinliyorum simdi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Nedir problem ? Hocam hangi hisseden ne kazanilirdi bunu ogrenmek icin temettu ile lot alarak lotlarini cogaltarak ne kazandigini olcmek istiyorsan myneti ac istedigin hissenin grafigine bak kazancini gorursun

Extra hesaba gerek kalmadan

Evet sen ne dedin hocam dinliyorum simdi
    2011 yılında Ağustos ayında 10 TL'den froto alan birinin bugün portföyü 5 e katlamıştır..borsa demek koç demektir..benim mynetden açıp bakmama gerek yok..

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    2011 yılında Ağustos ayında 10 TL'den froto alan birinin bugün portföyü 5 e katlamıştır..borsa demek koç demektir..benim mynetden açıp bakmama gerek yok..
    Tmm bunda ne problem var ?

6. Bu sayfada 2 gundur bos yere tartisiyoruz lafi dolandirmaya gerek yok bu sayfanin okurlari ve temettuye gonul veren arkadaslarim su tanimlari yapabilmelisiniz.

1 gecmis fiyat verileri nedir ne demektir ?
    2 duzeltilmis fiyat verileri nedir neleri kapsar ?

Sorun bu tanimlari bilmiyor olsunuzdan kaynaklandi bilen kisilerde bilmeyenleri uyarmadi dur hoca nettin sen demedi ben demek zorunda kaldim ben diyince problem oluyor.

Etkisizlik oteki tarafin konusu

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •