Artan

134,20 10 14:50
1.456,00 9.97 14:49
178,70 9.97 14:51
5,86 9.94 14:51
6,11 9.89 14:51
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 14:52
523,50 -7.92 14:51
56,95 -6.64 14:51
20,72 -5.65 14:52
41,88 -5.25 14:51
Azalan Hisseler

İşlem

20.873.015.461,75 14:52
19.349.327.252,50 14:52
16.009.272.095,32 14:52
12.490.565.410,80 14:51
12.472.091.420,10 14:52
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    logaritmik grafik..
    kırmızı logaritmikte direnç, yani az daha yolu var..
    alttaki mavi ise lineer grafikteki direnç ile aynıdır, şuanki gelinen direnç yani, bana göre asıl olan mavidir..

prensip olarak logaritmik grafikte doğrusal trend çizilemez bunu biliyorsunuz değil mi ? yani fiyatla ilgili trendi , yüzdesel değişimin gösterildiği logaritmik scalada doğrusal olarak çizemezsiniz... logaritmikte fiyatın trendini ancak üssel olarak çizebilirsiniz ( metastock' ta o özellik vardı ) . mantık budur yani... dediğime itibar ediniz. sorunuz varsa yanıtlayayım... aklınızda şüphe kalmasın .
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2. çizgiler geçmişte ne kadar çalışmışsa o kadar güvenilirdir..çizilir ya da çizilmezi grafiğin geçmişi belirliyor..şeffaf grafik..bazıları illa çizgiye değdirir, bu da yanlış bana göre..önemli olan ortalamalardır..çizgi ne kadar çok fiyatlamalara değerse o kadar güvenilirdir..

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    prensip olarak logaritmik grafikte doğrusal trend çizilemez bunu biliyorsunuz değil mi ? yani fiyatla ilgili trendi , yüzdesel değişimin gösterildiği logaritmik scalada doğrusal olarak çizemezsiniz... logaritmikte fiyatın trendini ancak üssel olarak çizebilirsiniz ( metastock' ta o özellik vardı ) . mantık budur yani... dediğime itibar ediniz. sorunuz varsa yanıtlayayım... aklınızda şüphe kalmasın .

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    çizgiler geçmişte ne kadar çalışmışsa o kadar güvenilirdir..çizilir ya da çizilmezi grafiğin geçmişi belirliyor..şeffaf grafik..bazıları illa çizgiye değdirir, bu da yanlış bana göre..önemli olan ortalamalardır..çizgi ne kadar çok fiyatlamalara değerse o kadar güvenilirdir..
    anlatamadım , grafiğin geçmişi falan belirlemiyor , mantık matematik olarak , logaritmik grafikte çizdiğiniz çizgiler fiyat trendi değildir ... yüzdesel değişimin olduğu grafikte çizilen çizgiler trendi ifade etmez... Hatta , Rahmetli Yaşar Erdinç de bu konuyla ilgili video çekmiş sonradan haberim oldu konuya değinmiş ... eğitiminde olması lazım borfinde... Rahmetli zamanında bunu da yazmış ...

https://twitter.com/yerdinc65/status/639887843637202944
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

4. benzer durumlar ..yarın böyük gün..altı şelale..

5. iyi niyetli olarak söylüyorsunuz farkındayım ama Yaşar Erdinç e mi inanayım gördüğüme mi..
    yükselen tepeler direnci defalarca çalışmış bir iki değil yani..Yaşar kim oluyor..

anlatamadım , grafiğin geçmişi falan belirlemiyor , mantık matematik olarak , logaritmik grafikte çizdiğiniz çizgiler fiyat trendi değildir ... yüzdesel değişimin olduğu grafikte çizilen çizgiler trendi ifade etmez... Hatta , Rahmetli Yaşar Erdinç de bu konuyla ilgili video çekmiş sonradan haberim oldu konuya değinmiş ... eğitiminde olması lazım borfinde... Rahmetli zamanında bunu da yazmış ...

https://twitter.com/yerdinc65/status/639887843637202944

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    iyi niyetli olarak söylüyorsunuz farkındayım ama Yaşar Erdinç e mi inanayım gördüğüme mi..
    yükselen tepeler defalarca çalışmış bir iki değil yani..Yaşar kim oluyor..
    arkadaş logaritmik grafikte gördüğün yüzdesel değişimler ... bak bu yazdığın cahil cesareti işte... matematik bilgin yok , üssel trend çizimi ne demek bilmiyorsun , bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun Yaşar kim oluyor diye .

7. valla grafik ortada..şeffaf..Yaşar maşar yok..ben biliyorum o kişileri de..
    arkadaş logaritmik grafikte gördüğün yüzdesel değişimler ... bak bu yazdığın cahil cesareti işte... matematik bilgin yok , üssel trend çizimi ne demek bilmiyorsun , bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun Yaşar kim oluyor diye .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •