Sayfa 704/865 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 6913 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Yani demem yılların beklentisi olan bir kağıtta bu olay hiç mi hiç yakışmadı. Kaldı ki karton yıllardır bir bantta gider gelir ama enkaz bırakmamıştır ya da kartonzede bırakmamıştır arkasında.? Belli bi duruşu, ağırlığı olan BİST’in güzide şirketlerinden biridir. bugün bu hissenin en güzel en özel günüydü. Bugün Belki de bizlerin bilmediği çok entrikalar yaşandı. Bu anlamlı ve özel günde olmamalıydı bu

2. Ederi 500 civarin da olmasi gereken hisse 3000
    %10 geri geldi diye kiyamet kopacak
    Bu kagiti 1000 den once alip tutana bir sey demem ama burda alip yukselmesini beklemek..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by frd4306 Yazıyı Oku
    ... ( ben sat demiyorum ki keske desen sat demekten daha kotusunu yapıyorsun sat desen adam bilir p.tesi satacak ...) ....
    ... rta 14 lira oldu bebeye zorla sattırdım....
    Savunduğunun zararını bizzat yaşamışsın ama ders almak yok! Çelişkinin farkında mısın?

....
    Tutarlılık önemlidir. Kesinlik taşımayan her yorum makbuldür. İnsanların hoşuna gitmeyen (kapasitesi basmayan aslında) onlara yap-et demeyen, düşünmelerini, saksı çalıştırmalarını söyleyen yorumlar. En çok ona kızar hatta küfrederler. Zordur kafa çalıştırmak, zahmetlidir.

Birde şu ""hissen yok ne konuşuyorsun" 🙃 boşboğazlığı var.

1. si ; kimin hesabında hangi hisse var-yok sen nerden biliyorsun yahu ?

2. si ; burası bir forum. İsteyen istediği yerde kanun ve kurallar içinde yazar, bunun için senden izin alacak değil.

Saygılar 🙂

Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Hocam tavandaki lot miktarı mumkunmu kaç bin bekliyor
    Erkek sözü vermiş, sorunuza cevap veremez.

5.  Alıntı Originally Posted by kitmiricimoku Yazıyı Oku
    Ederi 500 civarin da olmasi gereken hisse 3000
    %10 geri geldi diye kiyamet kopacak
    Bu kagiti 1000 den once alip tutana bir sey demem ama burda alip yukselmesini beklemek..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kime göre ederi mesala
    size göre mi ?
    Neye istinaden ederini 500 belirlediniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,679
    bu sayfadan itibaren okuyun ne kadar büyük borsacılar var piyasadasayfa 145 ten itibaren öncesi de olur

https://www.hisse.net/topluluk/showt...41850&page=145
    Son düzenleme : Filozof; 19-12-2020 saat: 13:55.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Tabandaki lot miktarını neden sorup duruyorsunuz anlamıyorum ki ? Cumanın sabahı da seans açılmadan tavana yakın gösteriyordu te...Sonradan çektiler...Ben de yukardan ya herru ya merru diye maliyetlendim ama korkmuyorum inanın...5-6 aydır karton takipteyim.Cuma günü tahta sahipleri mal satmadı hatta mal aldı bu güzel bir gelişme kötü olan ise KY nin deli gibi mal alması...Ama bu da uzun vade için iyi aslında ki bu hisseye en kötü şartlar altında bile alıcı olacağını gösterir...Şimdi en olumsuz senaryoyu düşünüyorum kafamda farz edelim ki tepetaklak gittik...1 sene bekleyin ufaktan alım yapıp ortalama düşürün sonra bakın nerelere gelmiş karton ?

8.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Şöyle söyleyeyim 3,500 yada 3400 civarı maliyetlenen arkadaşlar olabilir , hiç sıkıntı yapmayın kendinize bir hedef koyun 90 gün maximum dişinizi sıkın , stres sıkıntı yapmayın , alan alsın satan satsın sadece izleyin. Tahta yapıcı Eşşek olsun bizde küçük yatırımcı sırtında bekleyen, o Eşşek koşacak sonra yorulunca yürümeye başlıyacak ve bizler sırayla ineceğiz , bugün hareketler bizler için facia olabilir fakat birilerine göre normal adam doymadı tahtanın %80 ni elinde Allah doyursun gözünü Sağlıkla imtihan etsin kendisini , hafta içi bölüneceği tarih belli olur , Ocak ilk haftası bölünür , 3000 den bölünse 118,00 yapıyor bölündükten sonra kapış kapış gider ,7000 den bölünse 275,00 yapıyor bölündükten sonra gidermi gider ... Konya fiyatı yaklaşık 1,400 olacak ve Egeen fiyatı 2,000 dayanacak , Kartn oldu buralardan bölündü bölündükten sonra Egeen ve Konya ya karşı çok ucuz kalmıyacakmı?
    7000 dediğiniz fiyata göre defter değieri 2.5 milyar dolar civarı olur. Şu andaTüpraş 3,5 milyar dolar. Böyle rakkamları dile getirmek bence birçok kişiyi yanıltır. Tahtacının maliyeti bence en fazla 1500 civarı. Elinde 300000 lot olsa ki fazlası vardır ve ortalama 2000 den satsa 150milyon tl artı olur. Bundan sonra bölünmeden önce 3500 üstü biraz hayal gibi. Dışardan sallamıyorum. Halen elimde az da olsa bir miktar var.

Sayfa 704/865 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •