Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    İnsan kılıklı sahtekarlar, Çeşitli yalanlar ve suçlamalar ile 20 yıl Alman devletine sırtını dayamış ve onları sömürmüş... Sonunda kapı dışarı edilmiş..Bence, Almanya bu aileye çok bile sabretmiş... Şimdi de aynı sahtekarlık ve çakallık ile Türkiye de kolay /bedava yaşamak peşindeler... Acıyan ve kollayana ne desek azdır

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede daha hızlı yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir türünün ortaya çıktığını ve yüzde 70 daha hızlı yayıldığını aktardı.
    Virüsün yayılmasını önlemek için başkent Londra dahil, Güneydoğu İngiltere'nin birçok bölgesinde yeni, daha sıkı önlemler altına alındı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ise, İngitere’de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonuyla ilgili olarak yetkililerle 'yakın temasta' olduklarını açıkladı. Öte yandan Belçika, Hollanda ve İtalya İngiltere ile olan deniz ve hava trafiğini durdurma kararı aldı. Uzmanlar bu kısıtlamaların virüsün geçirdiği yeni mutasyonun Avrupa geneline yayılmasını engellemek için uygulandığını aktardı.
    21 Aralık pazartesi günü 3 havayolu şirketi Londra'dan İstanbul'a 8 sefer yapacak

THY: 4
    Pegasus: 3
    British Airways: 1

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'den mutasyona uğrayan koronavirüsle ilgili kritik uyarı:

İngiltere'den bildirilen B.1.1.7 virüsü, 2021'de yeni bir küresel dalgalanmaya neden olabilir. Umarım kötü senaryo gerçekleşmez!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,709
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    21 Aralık pazartesi günü 3 havayolu şirketi Londra'dan İstanbul'a 8 sefer yapacak

THY: 4
    Pegasus: 3
    British Airways: 1
    fotbul takımı dizilişi gibi olmuş defans sağlam forvet etkisiz madem riskli bunlar niye geliyor çok ilginç virüsü kucağımıza bırakacaklar!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

ABD’de Moderna aşısının yarından itibaren toplumda öncelik verilen sağlık çalışanlarına ve bakımevlerindeki yaşlılara uygulanabileceği açıklandı.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    fotbul takımı dizilişi gibi olmuş defans sağlam forvet etkisiz madem riskli bunlar niye geliyor çok ilginç virüsü kucağımıza bırakacaklar!
    Söylendiği gibi İngiltere’de sıkıntı varsa hemen İngiltere uçuşlarını iptal etmek lazım

Sağlık Bakanı Koca: (Kovid-19) Kimsenin toplumun umutlarını tüketecek ve karamsarlığa itecek yorumlar yapmaya hakkı yoktuR

Sağlık Bakanı Koca: Biz hasta sayısını vaka sayısından bağımsız olarak açıklıyoruz. Oysaki birçok ülke açıklamıyor. Dolayısıyla hangi ülkenin hastası daha çok bilmiyoruz

Bakan Koca: "Sağlık alt yapımızın birçok Avrupa ülkesinden daha iyi olduğu ortadadır."

Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •