Sayfa 798/1002 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    o zaman hesap şöyle 30 aralık 2020 inceleme 13 Ocak 2021 aşılara başlama 28 gün sonra ikinci doz 10 şubat 2021 eeee okullar 15 Şubat 2021 de açılacaktı sağlıkçılara ve 65 yaş üstüne vurulacaksa hadi diyelim biraz daha aşı gelse 1 milyon öğretmen var 28 gün de onları beklesek en iyimser aşılar şubat 1 de gelse ???okul nasıl açılacak demem o ki okullar marta kadar yine tehir edilir ardından 23 nisan derken ramazan işler gene karambolde!
    Yaklaşımınız hatalı, bize ne anlatıldı öğrenciler birbirine bulaştırmasın diye okullar kapalı dendi. Öğretmenlerle ilgili değildi konu. Öğrenciler aşı olmayacağına göre öğrencilerin birbirinin evine taşıması serbest öğretmene bulaştırması mı yasak olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,395
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yaklaşımınız hatalı, bize ne anlatıldı öğrenciler birbirine bulaştırmasın diye okullar kapalı dendi. Öğretmenlerle ilgili değildi konu. Öğrenciler aşı olmayacağına göre öğrencilerin birbirinin evine taşıması serbest öğretmene bulaştırması mı yasak olacak ?

tam anlayamadım sevgili Egeliyaklaşımımın neresi hatalı 65 yaş üstü öğretmen de var idari izinli sayılan da!gerçi twitterda öğretmene yüzde 20 zam başlığı da açılmış harbi ya 4200 lira maaş az değil mi?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    tam anlayamadım sevgili Egeliyaklaşımımın neresi hatalı 65 yaş üstü öğretmen de var idari izinli sayılan da!gerçi twitterda öğretmene yüzde 20 zam başlığı da açılmış harbi ya 4200 lira maaş az değil mi?
    Aşı okul sorunun çözmez demek istedim.
    Öğretmen maaşı direk linç konusu.
    Saat ücretine vurursanız bir çok meslek grubundan saat ücreti olarak daha fazla alıyorlar. Eğer geçim olarak bakarsanız 4200 lira sadece öğretmenlik ile hayatını geçiren biri için yeterli değildir.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aşı okul sorunun çözmez demek istedim.
    Öğretmen maaşı direk linç konusu.
    Saat ücretine vurursanız bir çok meslek grubundan saat ücreti olarak daha fazla alıyorlar. Eğer geçim olarak bakarsanız 4200 lira sadece öğretmenlik ile hayatını geçiren biri için yeterli değildir.

Neden birisi de çıkıp askerler 7000TL civarı maaş alıyor, bir psikiatr prof seansta 650TL alıyor, yeni polis 5500TL alıyor vs gibi kıyaslamalar yapmıyor da, öğretmenin saat ücreti diğer meslek gruplarıyla kıyaslanıyor her zaman anlamıyorum. Öğretmenin katma değer kattığı alan kaliteli insan/ yurttaş/ doktor/ mühendis/ hukukçu/ eğitimci/ teknisyen/ usta vs yetiştirmek değil midir? Saat ücretine vurulur mu hiç öğretmenin mesaisi yahu? Bugün yetişmiş ve kendini de iyi yetiştirmiş bir öğretmenin değeri en az 10BIN TL olmalıdır. Karı-koca öğretmen aile 20000 TL gelir sahibi olmalı iyi yaşamalıdır ki 8-10 saat uyku-özel yaşam çık, kalan ömrünü okuluna adayabilsin rahatça, sıkıntısızca. Ne saat ücretI? Ekmek parası için öğretmen olunmaz.

Ve Yılın son günü.. Günaydın kafe

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB, swap işlemleri 4 Ocak'tan itibaren günlük olarak yayımlanmaya başlayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Alıntı Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ Yazıyı Oku
    Neden birisi de çıkıp askerler 7000TL civarı maaş alıyor, bir psikiatr prof seansta 650TL alıyor, yeni polis 5500TL alıyor vs gibi kıyaslamalar yapmıyor da, öğretmenin saat ücreti diğer meslek gruplarıyla kıyaslanıyor her zaman anlamıyorum. Öğretmenin katma değer kattığı alan kaliteli insan/ yurttaş/ doktor/ mühendis/ hukukçu/ eğitimci/ teknisyen/ usta vs yetiştirmek değil midir? Saat ücretine vurulur mu hiç öğretmenin mesaisi yahu? Bugün yetişmiş ve kendini de iyi yetiştirmiş bir öğretmenin değeri en az 10BIN TL olmalıdır. Karı-koca öğretmen aile 20000 TL gelir sahibi olmalı iyi yaşamalıdır ki 8-10 saat uyku-özel yaşam çık, kalan ömrünü okuluna adayabilsin rahatça, sıkıntısızca. Ne saat ücretI? Ekmek parası için öğretmen olunmaz.
    Ömür saatle ölçüldüğü için maaşta saat ücreti ile ölçülür.
    Size katılıyorum bu nedenle özel okula veya anaokuluna çocuğunu gönderenler mutlaka maaş sorgulasınlar eğer okul öğretmenlerine 10 binden az maaş verip ve kamudaki mesai şartlarını sağlamıyorsa göndermesinler. Neden özel okul derseniz. Kamunun eli kolu bağlı özel okulu tutan yok.

O egeli ben değilim

İçişleri Bakanlığı : Yarın cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek

Sayfa 798/1002 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •