Sayfa 807/1002 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Başkan Ayhan haklı

Kanalizasyon bile ÜLKEM'den temiz galiba

Benim memurum işini bilir'den

Çalıyor ama çalışıyor'a geldik.

Bundan sonra etik ve ahlak bağlamında dikiş tutmamız zor.

Olmayan adalet ve hukuku da unutmayalım.
    Bundan sonra bu ülkede etik ve ahlak yükselmez cümlesini çok tuttum. hayatımda tanıdığım en dürüst insan kendimdim, geçenlerde kendimi kandırırken buldum kendimi.

Ben bile bozulmaya başladım, yazıklar olsun!

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 118 TL'den 147 TL'ye; İstanbul-İzmir Otoyolu geçiş ücreti 292 TL'den 367 TL'ye çıkarıldı. Zam oranı %25 olarak hesaplandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Erdoğan : Ben Sözcü gazetesi okumuyorum. Kimse de para verip almasın!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. 17 Aralık 2020
    İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı; ''Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin satılmayan bilete çıkması durumunda ikramiye mutlaka satılan bilete çıkıncaya kadar çekiliş yapılacak''

http://www.diken.com.tr/buyuk-ikrami...lis-yapilacak/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Aşılarda alınan bir mesafe var. Şu anda yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi ve bunun serisi devam edecek."
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarıyla ilgili olarak "Aralık ayında en az 10 milyon, ama muhtemelen 20 milyon gibi, temin etmiş olacağız. Ocak ayında 20 milyon, şubat ayında 10 milyon. Bu rakamları daha da artırma gayreti içindeyiz" dedi.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...n-asi-gelecek/

16:56 01.12.2020

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarıyla ilgili olarak "Aralık ayında en az 10 milyon, ama muhtemelen 20 milyon gibi, temin etmiş olacağız. Ocak ayında 20 milyon, şubat ayında 10 milyon. Bu rakamları daha da artırma gayreti içindeyiz" dedi.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...n-asi-gelecek/

16:56 01.12.2020

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Meydanda 3 milyon aşı var, kendi Reyisinin açıklaması.

Neymiş ne kada para, o kada aşı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 807/1002 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •