[emoji106]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hellistheothers hocam..Alıntılayıp cevap verdiğiniz arkadaş bence saklama mevzusunu değil de portföy dağılımı bildirimi için sormuş...Yani her ayın ilk haftası açıklanan bir onceki ayın portföy dağılımları güncellenip değiştirilebiliyor mu sonradan diye sormuş gibi anladım....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru evet onu kastetmiştim ancak hellistheothers'ın dediği de ona çıkıyor. Bütün para + menkul kıymet MKK'da tutulduğu için Tefas bunları günlük olarak takip edebiliyor, hem dağılımı hem de fiyat değişimlerini diye anladım. Güzel bilgi teşekkürler ancak peki MKK'da tutulan para + menkul kıymetler tamam da, yabancı hisse tutan fonlarda da mı aynı durum var? Yani fon mesela Amerikadan, Avrupa'dan, vs direkt hisse/ETF alıyor. Bunlar dış piyasalarda işlem görüyor, o yüzden MKK'dan dışarı çıkarmak lazım parayı ve saklamasını. Hissenin legal sahibinin de fon olması lazım MKK değil.
Belki de dediğiniz gibi TR varlıklar için TEFAS otomatik çekiyordur, yabancı saklaması olanlar da fonlar manuel rapor ediyordur.
Araştırıyorum kaç gündür bir türlü bulamadım abiler gıda fonları var mı?
Tefas ta yok ...SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ishares etf leri mevcut.
Yurtdisina acik bir hesabiniz varsa rahatlikla alabilirsiniz.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri