Sayfa 39/855 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 305 - 312 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Arkadaş ekranı açıyorum 1,18 5 dakika sonra 1,08 ekranı kapatıyorum. 5 dakika sonra açıyorum 1,14.....Allah'ım Mipaz'ı elinde bulunduranlara sabır eyle, sinirlerine hakim ol.....
    5 milyon lot işlem hacmi var,bu hacme göre sığ bir kağıt olunca,bunlar oluyor.

2. Yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    doğan için 15 Temmuzun güzel zamanları çoktan bitmişti de flu bir dönem vardı oda c.b. yaptığı bu açıklamayla sona erdi gibi

görünüyor bakalım aydın doğan nasıl kurtulacak bu süreçten, daha doğrusu kurtulmak isteyecekmi yoksa herşey 15 temmuz

öncesinemi dönecek ki şuan itibarı ile dönmüş gibi görünüyor maalesef
    Hocam her seçim döneminde Doğan ile Cumhurbaşkanı arasında bir tartışma bir sürtüşme geçip gidiyor. Artık kabak tadı vardi. Aslında çoktan vermiştide işte seyrediyoruz bizde. Dünde yazdım Hande Fırat ile spor bakanı dün Hürriyet merkezde birlikte poz vermişler, spor bakanının röportajı falan var. Bu ne perhiz bu ne baklava derler adama....

bu grafiğe göre ne yapsaydı acaba?

yanı tamda degerlendırmenın acıklandıgı zamanda uzuldum bunların olmasına. elınde olanlara Allah sabır versın
    bende bugun alsammı dıye dusunuyordum ıste sansa bak
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

6. Cumhurbaşkanı çok ağır konuşmuş direk a.d ye çakmış lafı, allahtan 1,2 üzerinde dün ve bugün malı boşalttık

allah kalanlara sabırlık versin 1 altını göreceğini pek sanmıyorum, eğer iyi bir speki varsa kağıdın bunları iyi fırsata çevirir

bol bol mal toplar, yine çok rahat eski seviyelere hatta üstüne gelir, lakin 1-2 gün izliycem ben

7.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı çok ağır konuşmuş direk a.d ye çakmış lafı, allahtan 1,2 üzerinde dün ve bugün malı boşalttık

allah kalanlara sabırlık versin 1 altını göreceğini pek sanmıyorum, eğer iyi bir speki varsa kağıdın bunları iyi fırsata çevirir

bol bol mal toplar, yine çok rahat eski seviyelere hatta üstüne gelir, lakin 1-2 gün izliycem ben
    bahsi konu haberin iceriginde birsey yok. bunu herkes biliyor. zaten aciklamayi yapan g.kurmay baskani. sadece baslik elestriliyor. bu da algi yonetimi ustadlari tarafindan referandum oncesi kullanilior. babalara da alttan mal almak icin firsat doguyor.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

8. diplerden satmayanlara geçmiş olsun kötü bir gün güzel bitecek sanırsam

Sayfa 39/855 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •