Merhaba değerli başlık takipçisi arkadaşlar,
Malum bugün pazar stok market kapalı, İstanbul da güzel mayıs ayını anımsatan
güneşli bir gün var. Amma velakin aylardan Ocak yani siz siz olun güneşe
aldanmayın.
Bakınız patron da aynı şeyleri düşünüyormuş. Tecrübenin önünde saygı ile eğiliyorum. Ellerinden öpüyorum üstadım.
Bende eh işte , her ne kadar Başlık İdare Amiri kadar olmasa da o yaşa takılıyordur sokağa da çıkamaz

evde balkonumda 5 litrelik petleri kesip içinde yetiştirmeye çalıştığım domateslerimle oyalanıyordum. Sonra şeytan dürttü şöyle bir bakınayım dedim.
elimde güçlü bir şey olması lazım ki diye düşünürken çekiç aldım başladım taramaya..
Şimdi başlığı takip edenler bilirde yeniler bilmezler nedir bu çekiç diye. Hemen söylenmeyin. Durun yahu siz bilmeyebilirsiniz ama hazreti google ın bilmediği nane yok..
bende ona sordum dedi ki :
"
Çekiç formasyonu, ters çevrilmiş bir mum grafiği modelidir ve dip seviyelerde bulunur. Bir enstrumanın açılışından daha düşük seviyede işlem yapması fakat aynı gün içerisinde açılışın seviyesine veya üstüne çıkması, mum grafikleri üzerinde çekiç formasyonunu oluşturmaktadır."
Eeee diyebilirsiniz. Demeyin demeyin. Siz bizim ekibin yaşlılar klubü olduğunu unuttunuz. Az bi bakınalım ne var ne yok çarşıda pazarda.
Merak etmeyin Dandan abi gibi öyle ortalıktan kaybolacak değilim. accık durun bakayım.
Death cross yoktur
golden cross yoktur (bunları sonra açıklarız nasıl olsa tespit edilememiş)
OYAKC ters çekiç formasyonu varmış üstadım herhalde pazartesi dışarı çıkmaz ekran başına geçersiniz.
PETKM de de varmış aynısı vay canına düşünmek lazım accık ucundan kenarından çay ciuara parası çıkar mı
ba ba ba THYAO da da varmış. İLGİNÇ olmaya başladı.
al sana bi de banka çıktı TSKB..
Borusan yatırım da da var emme benim gücümü aşar bana göre çok para zengin adam işi o şşt beyaz atlı zengin dio çok para dio

Ahanda gene YAYLA çimen çıktı. Benden bu kadar arkadaşlar Daha balkonda yapılacak çok iş var.
Şimdiden söyleyeyim benim yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Sonracıma ayranım döküldü popom açıkta kaldı demeyin. Kredi kullanmayın. İç kaynaklardan sorununuzu çözün ve asla
AMA ASLA bütçenizin hepsini kullanmayın. azar azar ucundan accık, tadında bırakın ki tahtacılar sizin üzerinize oynamasın. Onlarda ekmek parası peşinde.. Mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dilerim.
DM ye mesaj yok anlaştık di mi

Yer İmleri