Originally Posted by
Culpable
Dun yazmistim yeniden yazayim Sn Jas
Sanirim burdaki islem yapan arkadaslarin bir cogu gecim saglamak icin islem yapiyor en azindan mesajlara, mesaj adetine ve zamanlamalarina bakarak bu sekilde algiliyorum ben
ornek 10.000 tl gecim icin ihtiyac var diyelim ay baslangici ile birlikte pozisyon acmak icin 5 sart araniyorsa sure azalmaya basladigi zaman otomatik olarak aranan sart sayisida azaliyor zararli pozisyon sayisi artip yada zaman iyice azaldikca sart surt kalmayip direk yazi tura oluyor ve bu kacilnilmaz sonu getiriyor
forumda internette yazanlarin cogu spotta kamyonu dayiyorlar hisselere

soyle bir soru sorsam sami bir sekilde kac kisi cevap verir acaba
Sorum su : boyle bir iktidar ve boyle bir piyasada hisse tarafinda 1.000.000 ve uzeri pozisyonu olan varmidir ?
Ben varım mesela... İktidardan bana ne? 70TL den tüpraş almasamıydım akp var diye? Kendi işime nakit aktardığım için son 2 yıldır çok az hissem kalmıştı borsada ve pek işlem de yapmıyordum. Dolar opsiyonu gibi şeylerle eğleniyodum ama pandemi başlayınca fiyatları öle bir çöp ettiler ki, dayanamadım yüklü girdim. Kendime göre sağlam bulduğum hisselere daldım. Yazın çok iyi kazandım, şimdi de makul getiriler ile devam ediyorum. Ama Mart'dan beri hep %30-%80 arası hissedeyim.
Ayrıca 1M değil, ÇOK üzeri hisse taşıyan arkadaşlarım var. Badem de değiller, Lakin uçan kaçan paralar kazanmadılar, kazanmıyolarda. XU30 hisseleri taşıyo çünkü onlarda genelde.
Bu forumda 1 üstü pozisyonu olan zebille insan vardır ama short24 özelinde soruyorsanız, burası shortçu mekanı olduğu için olmayabilir...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri