Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Viop-XXXI

limon yerine kumkuat satın.. yenilikçi olun

çay içine iyice yıkadıktan sonra bir tanesini ortadan hafif kesip atıyorsun aroması ile mükemmel oluyor demlenme süresinde (demlik poşet çay)..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN_ sabah üst üste iki tane direnç geçmesi alıcılar için olumlu olurken, tekrar aşağı salması göstererek almak istemediklerindendir. bu hareketlere rağmen hala numaram çekip satacaklarsa o zaman bizde bu işi bırakıp bozkurt dayının yanında limon satmalıyız
    Boşver limon işini....
    Sen Türkmensen...
    Türksensen...
    Gel yanıma davar güdelin...
    En iyisi çobanlık...

https://youtu.be/0Zgh81FfiMU
    Mandıra filozluğu...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. Eski köye yeni adet olmaz discretus abi
    benim tezgahın yanı boş
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ben limon satacağım.Sonuçta yapmadığım iş değil.Çocukken yaz tatilinde ''eski limoooon,eski limoooooon....'' diye pazarlarda az satmadım.

5. sadece basıt bır senaryo 12.30a kadar buralarda tutup.....sonra...bıraz asagı verecek 162300 kadar tahsılat için.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Boşver limon işini....
    Sen Türkmensen...
    Türksensen...
    Gel yanıma davar güdelin...
    En iyisi çobanlık...

https://youtu.be/0Zgh81FfiMU
    Mandıra filozluğu...
    ben gerçekten söylüyorum. böyle bir oyundan kimseye ekmek çıkmaz çünkü.. bu arada garan hala 9.69 ortalama üzerindeyiz. davar işini hallederiz o kolay. iş çok çünkü
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CUMADAN iyi yerden short açmıştım.esasında çok iyi yerden kapanabilirdi ama nasip olmadı. Tüm shortlarımı 1625 gibi kapattım.

biraz mola...FLAT devam EDEYİM...makasın sıfır olması rahatsız etti.
    Şubat vadede 3 kontrat ekleme yaptım sadece. Gerisi nasip.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben gerçekten söylüyorum. böyle bir oyundan kimseye ekmek çıkmaz çünkü.. bu arada garan hala 9.69 ortalama üzerindeyiz. davar işini hallederiz o kolay. iş çok çünkü
    Yavv ben de ciddiyim...
    Bak belgede godum....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •