Sayfa 150/1002 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi bi fiyat iki de yön var hocam ne tarafa patlar tamamen spekülasyon ve tahmin, tutturursak ekmek yeriz tutmazsa stop oluruz nasip.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok bu seferki sıkışma bir yöne trend oluşturacak uzun süre de gidecek. Ondan çözmeye çalışıyorum yaklaşık 1-1.5 ay boyunca güzel gidecek ondan çözmeye çalışıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bence de güzel yatay yaptı. Aps gene rekor sanırım. Çuval formasyonu loading
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Yok bu seferki sıkışma bir yöne trend oluşturacak uzun süre de gidecek. Ondan çözmeye çalışıyorum yaklaşık 1-1.5 ay boyunca güzel gidecek ondan çözmeye çalışıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahtaların çoğunda bilançolar fiyatların içinde gözüküyor.
    Mutlaka öyledir, ama gün içi hareketler olabilir kastım...

Misal senin uzman olduklarından birinde 15.20 yi koparırlarsa zıplayabilir bence...

4. Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence de güzel yatay yaptı. Aps gene rekor sanırım. Çuval formasyonu loading

Aynen buradan mal topladıysa yine yeni zirveler yol verir ama makası kapamadı millete tüm vadelerde teoriğin çok altında mal verdi. Malı dağıttıysa da bu kadar dağıttıysa mal 146x göstermeden toplamaz gibi. Temmuz 2020 deki toparlanma gibi bir durum oluşabilir günlüklerde.

5. bist 30 sınırlarda bilanço etkisi bist 100 daha emin bana göre.!!

1 dk bu günkü senaryo.!!!
    kimse kabul edemese de çalışıyor abi 1643 altı short bölgesi bunun üstü long bölgesi her teyit 3 bar mum la araacak zaman ilerledikçe 5 dk de daha iyi trade ve poz alma imkanı verir.!!
    her gün hep yeni senaryo.!!
    1648 üstü 3 bar boğa onay 1659 üstü deli boğa..!!
    1635 altı deli ayı..!! bar kapanışına ve sayımına göre mesela TDS gibi bir indikatör ile buradan moment hacim ve bar sayımı metoduyla işlem açabilirsiniz..!!

bu da tds ilk duyanlara gelsin.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Akademik bağımsızlık endeksinde sonda 5. olmuşuz. Almanya yine de bizi kıskanıyor.
    Sonlarda olmak kısmı doğru olsa da alfabetik sıra olduğunu gözden kaçırmışsınız.

7. artık ŞU YATAYA sar pala ....önümüzü görelim.!!!
    forum ahalisinde ilk emareyi verdim..!!!
    devam YATAYLIK CANDIR.!!

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sıradışı insanların ipleri, tarihte hiç olmadığı kadar sıradan insanların eline geçmiş durumda.
    Başarı artık aslanın ağzında değil sıradan insanın parmaklarının ucunda!
    Sıradan insanın belirleyici olmadığı bir kaç başarı noktası var..
    Nobel,
    Olimpiyatlar,
    ve Oscar gibi..
    Onlar da kitlesel seçimle yapılsaydı sonuçlar ne olurdu acaba? (M.S.)
    Siz bunu yazınca aklıma geldi,çomar oğlu çomar,iki dil bildiğini ve aldığı iyi eğitime rağmen işsiz olduğunu söyleyen gence önce şöyle çemkiriyor;''sen baba parasıyla okurken ben sanayide çalışıyordum tabi senden çok kazanacağım

Genç;baba parası? ben şehit polis evladıyım...çomar,ayakların baş olmasının pervasız rahatlığıyla;babanı kullanma hayınsın sen hayın diyor... oradaki sıfatsızlarda o şeref yoksununu sapasağlam eve gönderiyor

Sayfa 150/1002 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •