Sayfa 151/1002 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    Sonlarda olmak kısmı doğru olsa da alfabetik sıra olduğunu gözden kaçırmışsınız.
    E sınıfı ülkeler arasında Türkiye ona dikkat etmeniz gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Mutlaka öyledir, ama gün içi hareketler olabilir kastım...

Misal senin uzman olduklarından birinde 15.20 yi koparırlarsa zıplayabilir bence...
    Orada yabancı mal çıktı , hemde etliye sütlüye dokunmadan ,
    Çıkan ların bir bölü tahta değiştirdi gördüğüm kadarı ile bankalara girişleri mevcut.
    Deiğin doğru şuanda endeks ağırlığı yüksek tahta birisine başlattığın kordineli sıçramaya diğeride uyuyor.

SPOT

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Orada yabancı mal çıktı , hemde etliye sütlüye dokunmadan ,
    Çıkan ların bir bölü tahta değiştirdi gördüğüm kadarı ile bankalara girişleri mevcut.
    Deiğin doğru şuanda endeks ağırlığı yüksek tahta birisine başlattığın kordineli sıçramaya diğeride uyuyor.
    sana kağıt yazıyorum incele DMSAS..!!!herkese yazmış olduk ama..incele.!!

5.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    E sınıfı ülkeler arasında Türkiye ona dikkat etmeniz gerekiyor.
    "Sonlarda olmak kısmı doğru olsa da" dememden ona dikkat ettiğim ortada. Yanlış olan sondan 5nci demek. Borsada işlem yapan birinin grafikleri tabloları okurken böyle ufak hatalar yapma lüksü olmadığı için yazma gereği duydum.

6. Yoncada değişik oyun dönüyor .
    Nedense belki bu kıza aşık oldum
    Sanki 1-2 gün içinde yukarı sert hareket yapacak gibi duyguya kapıldım.
    Ha bu duygumu alevlendiren GRAF .

7.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    "Sonlarda olmak kısmı doğru olsa da" dememden ona dikkat ettiğim ortada. Yanlış olan sondan 5nci demek. Borsada işlem yapan birinin grafikleri tabloları okurken böyle ufak hatalar yapma lüksü olmadığı için yazma gereği duydum.
    E sınıfında yer aldıktan sonra fark nedir onu anlamadım ki? 1. olsa ne olur sonuncu olsa ne olur? zaten gören anlar. neyse bol kazançlar dilerim

8. Endeks deki bu 2-3 günlük gitgeller bana göre ortalamalarla alakalı günlük ortalamalar kıvama geldi .

Sayfa 151/1002 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •