bu mesele ile herhalde 5 yıldır ugrasıyoruz.
5 yıl boyunca ıkna edılen insan sayısıda var elimizde. Gerçekten sana inandırıcı gelmiyordur ama argumanları dogrulugu gören bir çok insan oldu.
Bana göre tartışmaya bile açık değil bu konu tartısılacak bir konu bıle değil 2+2 nin 4 etmesi gibi birşeyi biz tartışıyoruz. Saçma yani.
Bu başlıgın ve bu konuşmaların hiçbirinin olmaması gerekiyor bana göre çünkü bom boş yere tartısıyoruz. 2+2=4 e sen tutup ne 4 ü 5 diyorsun bu yuzden tartısıyoruz ya zaten.
bu meseleyi anlatmak için yemediğim hakaret rezil olmadıgım küçük düşülmediğim gün kalmadı 3 kere ban yedim konuşmalarımı şikayet ettirildi. tek kelıme edemıyordum susturuldum. Yetmedi insanlara videolar çekerek anlattım.
Yetmedi dış örnekler buldum vesaire vesaire bunca şeyi yapmama gerek yoktu ki.
Uzun vadelı temettü sayfasında yeni gelmiş bir arkadaş vardı ne dedi. ? cevaben okudunuz mu. Ne zannediyormuş temettüyü.
BU arkadaşın konuya hakım olmadıgını sende bılıyorsun abi. Ama uyarmıyorsun neden ? Bu neyin göstergesi o arkadaşa niçin ben haricinde kimse tutupta demedi dur yaw o hesaplama yanlış naptın sen niye denilmiyor.
Ben size kendimi anlatırken nasıl anlatıyorum bende siz gibiydim. Sizlerin geçtiği yollardan geçerek geldim bu sevıyeye. Borsaya girdim girelim temettünün mantalıtesını anlayarak gırmedım sizler gibi alinin mehmetın dediğini dogru sanıyordum. Gerçekten temettüyü baz alarak seçimler yapıyordum.
Geleceğe dönük hesaplamalar yapıyordum ve muhtemel gelecekte ulasacagım parayı hayal edıyordum. Fakat bendekı merak duygusumudur daha iyiyi bulma isteğimidir nedir. Araştırma yapmamı sagladı ve gördümki bildiğim herşey yanlışmış.
En iyi yol kendi kendine öğrendıgın yolmuş. Bakın benım geçmişime ben hiçbir hocaya danışmam bu bir ego ise evet ego deyin buna. Fakat ben kendi aklımın ve zihnimin oldugunu düşünen biriyim. Kendi kararlarımı kendim verebilirim öyle değilmi kendim hesaplayabilirim. Ölçe bilirim mantıksal bilimsel ve matematiksel yaklaşımlar bulunarak doğruyu ve yanlışı ayırt edebilirim.
BURADAKI İNSANLARA OLAN STEMİMİZ İNSANLARIN SORGULAMAMASI SORGULAMADAN INANMASI YOKSA KİMSE GERİ ZEKALI DEĞİL BİZ İNSANLARIN SORGULAMAYA TEŞVİK ETMEYE CALISIYORUZ. HEMEN HEMENE HER YAZIMDA SORU CUMLESI KOYDUGUMU FARKETMİŞSİNİZDİR. NEDEN BUNU YAPMADINIZ NEDEN BÖYLE DÜŞÜNMEDİNİZ NEDEN NEDEN NEDEN NASIL NASIL NASIL ?
HEP BUNLARI YAZIYORUM BAKIN YAZILARIMA NİYE BUNLARI SOYLUYORUM NIYE OTUR HESAPLA DİYORUM SORGULAMAYA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUM SİZLERİ.
AKILSIZ OLSANIZ BU SAYFAYI ACIP 5 SENEDIR BU İŞLE UGRASMAM BUNLARIN HEPSİ GERİ ZEKALI TARTISMAYA BİLE LAYIK İNSANLAR DEĞİL DER GEÇERİM EGO BUDUR.
EGOLU BIR ADAM İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP OTURUP SENELERCE BURADA TONLARCA YAZI YAZIP HİÇBİR MENFAATİ VE CIKARI OLMADAN SİZLERE VİDEO CEKMEZ KENDİNİ YORMAZ.
EGOLU ADAM SENI KAALE ALIP CEVAP VERMEZ.
TEKRAR DÜŞÜNÜN GERÇEKTEN "ERHAN" EGOLU OLABİLECEK BİRİSİ Mİ ?
KENDİNİZİ BİZİM YERİMİZE KOYUN BU KADAR UGRASABILIRMIYDIN.
Yer İmleri