Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
    Yabancının satma sebebi 5 sene önceye dayanıyor. Abd nin suriye mesajida basit. O itler dayılarından izin almadan infaz etmezler. Dahası da olur demeye getiriyorlar .
    Siz onu bunu boşverin 2 .parti s400 ler nereye konuşlanır ona bakalım. Onlarınki burnumuzun dibinde giritte onu öğrendik .

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Senin her yazdığına cevap verecek vaktim Yok, önce bunu anlaman lazım. İşim gereği yoğunum. Bir başkasının dediğine göre poz alma zamanımı geride bırakalı 10 sene oldu...
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SONGUR abin de 135-138.000 vade sonuna kadar görülecek demişti.Hem de gizem katarak;benim bildiğim var havasında.Üstelik siz şimdi çok soru sorarsınız ben yorumu kapattım demişti.

ben de etkilendim..bu kadar parası var bu kadar eminse acaba bildiği bir şey mi var diyerek

songur abimizin 4 günü var..
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunu nasıl ayarlıyorlar yahu? fdow döndü dolaştı tak geldi vadelinin gece 23:00 fiyatları seviyesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Adamlar GİRİT MODELİNİ BİLE KABUL ETMİYOR..

ABD,hiç bir konuda bir adım pazarlık yok havasında.Akdeniz meselesinde YUNANDAN yana..ve diğer olaylar...tabi bunlar orta vadede önümüzde duranlar.bakalım ne zaman servis edilecek.

SONGUR abin de 135-138.000 vade sonuna kadar görülecek demişti.Hem de gizem katarak;benim bildiğim var havasında.Üstelik ''siz şimdi çok soru sorarsınız ben yorumu kapattım ''demişti.

ben de etkilendim..bu kadar parası var bu kadar eminse acaba bildiği bir şey mi var diyerek

songur abimizin 4 günü var..
    her oyuncu tahminlerinde yanılabilir. adı üstünde tahmindir bu. hatırlarsan daha önceden özelden yazıştığımızda düşüncemi söylemiştim. önemli olan bir oyuncunun oyun içindeki düşünceleridir. kumaşı sahada belli olur
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    her oyuncu tahminlerinde yanılabilir. adı üstünde tahmindir bu. hatırlarsan daha önceden özelden yazıştığımızda düşüncemi söylemiştim. önemli olan bir oyuncunun oyun içindeki düşünceleridir. kumaşı sahada belli olur
    cidden ACABA DEMİŞTİM

Bu kadar piyasada başarılı bir oyuncu DAHA DOĞRUSU PARALI OYUNCU ,kendinden bu kadar emin olarak ,tüm takipçilerinin önünde bunu ifade edince ACABA DİYORSUN..

FROTO sen neymişsin..
    170 lerde takibi bıraktık.. oradan 220 TL...

cidden ACABA DEMİŞTİM

Bu kadar piyasada başarılı bir oyuncu DAHA DOĞRUSU PARALI OYUNCU ,kendinden bu kadar emin olarak ,tüm takipçilerinin önünde bunu ifade edince ACABA DİYORSUN..
    görelim bakalım şurda dört seans kaldı...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •