Sayfa 188/327 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Arada Sarky almışındır ondandır o bolkörlük bende %10 temettü verimliliği olan başka bir hisse bulamadım bu piyasada alıyorum elimden geldiğince, bazı hisseleri yükseldikçe almak, düştükçe daha çok almak lazım. yatırım tavsiyesi değildir.

İmzamdaki ankete katılım rica ediyorum.
    Oldu bı şeyler bugün enjsa dan akgrt ve anhyt a takas ettim oransal olarak enjsa dan daha iyi durumdalar

Anadolu sigorta 27 kuruş temettü dağıtacak
    Aksigorta 1 TL yani 4 misli temettü dağıtacak
    Dört katı daha fazla temettü dağıtacak aksigorta tebrik etmek lazım Sabancı grubuna

Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Anadolu sigorta 27 kuruş temettü dağıtacak
    Aksigorta 1 TL yani 4 misli temettü dağıtacak
    Dört katı daha fazla temettü dağıtacak aksigorta tebrik etmek lazım Sabancı grubuna
    Ne kıytırık hisselr uçtu kaç misli arttı
    Bedelsiz gelecek
    Temettü en yakın rakibine 4 kat bindirmissin
    Hadi artık yürü kocum

Ne kıytırık hisselr uçtu kaç misli arttı
    Bedelsiz gelecek
    Temettü en yakın rakibine 4 kat bindirmissin
    Hadi artık yürü kocum
    Ortak takdire şayan bir temettümüz var gerçekten. Akgrt ekibini tebrik ediyorum. Ayrıca ageas bizden öyle bir memnunki avivsa paylarını da alıyor. Bu noktada dikkat çekici. Bende dün yeter bu kadar akgrt ama azcık daha aldım diğer kağıtlardan çıkıp. Dün finanssl raporları ve andgr ffaaliyet raporunu okudum. Evet finansal zarar yazmışız. Ama ansgr de yazdı. Kur düşüşü etkiledi. Karımız full faaliyet karı. Finansal zarar geçici bir durum. İş yatırım 2021 net karı 540 milyon bekliyor. Allah bereket versin. Karını paylaşan akgrt ye teşekkürü bir borç biliyorum. Finansal özgürlüğü elde ettiren bir şirket, diğerlerinden de ne gelirse artık.

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Oldu bı şeyler bugün enjsa dan akgrt ve anhyt a takas ettim oransal olarak enjsa dan daha iyi durumdalar
    Kesinlikle ortak. Hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Ortak takdire şayan bir temettümüz var gerçekten. Akgrt ekibini tebrik ediyorum. Ayrıca ageas bizden öyle bir memnunki avivsa paylarını da alıyor. Bu noktada dikkat çekici. Bende dün yeter bu kadar akgrt ama azcık daha aldım diğer kağıtlardan çıkıp. Dün finanssl raporları ve andgr ffaaliyet raporunu okudum. Evet finansal zarar yazmışız. Ama ansgr de yazdı. Kur düşüşü etkiledi. Karımız full faaliyet karı. Finansal zarar geçici bir durum. İş yatırım 2021 net karı 540 milyon bekliyor. Allah bereket versin. Karını paylaşan akgrt ye teşekkürü bir borç biliyorum. Finansal özgürlüğü elde ettiren bir şirket, diğerlerinden de ne gelirse artık.
    Aviva yuzde 9 iskontolu satılmış
    Yüzde 5 yaptı sabahtan
    Sektörde aksigorta damga vuracak bakalım
    Sermaye de artiirimi gelecek buyuk oranda temetuden sonra
    Sermaye olarak da Anadolu sigorta yi geçeriz.
    Ama hissede biktirma adına her şeyi yapıyorlar

Aviva yuzde 9 iskontolu satılmış
    Yüzde 5 yaptı sabahtan
    Sektörde aksigorta damga vuracak bakalım
    Sermaye de artiirimi gelecek buyuk oranda temetuden sonra
    Sermaye olarak da Anadolu sigorta yi geçeriz.
    Ama hissede biktirma adına her şeyi yapıyorlar
    Aynen.dün 72 bin satan ünlü bugün 110 bin kılçıksız alıcı. Merill 200 k sattı dün bugün 30 k ekside. İşte böyle bir kaç tane yüzbinler satılınca alıcı gelmeyince düşürüyorlar. Nolacakki adamlarda milyon lotlar var. Ver 200 300 bini topla 2 3katını 1 ayda.mantıkları bu.

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Aynen.dün 72 bin satan ünlü bugün 110 bin kılçıksız alıcı. Merill 200 k sattı dün bugün 30 k ekside. İşte böyle bir kaç tane yüzbinler satılınca alıcı gelmeyince düşürüyorlar. Nolacakki adamlarda milyon lotlar var. Ver 200 300 bini topla 2 3katını 1 ayda.mantıkları bu.
    Anadolu sigorta bu hisseyi baskiliyor
    O gitmeyince bu da gitmiyor sanki
    Yada başka bilmediğimiz hususlar var
    Pandemi dediler gıda ilaç şirketleri şöyle böyle olacak dendi bilançoları içler acısı
    Selçuk ecza geçen seneki karı bile yok
    Normalde 5.6 civarında olması lazım
    12 13 de islem görüyor
    Selçuk kadar kar açıklamış iki misli kar veren aksigorta 10 u geçmiyor.anadolu sigorta da kar olarak Selçuk eczacı ilaç tan fazla kar var
    Gitmiyor kardeşim
    Bunun dışında bedelli açıklamış kasası boş şirketler her gün tavan oluyor
    Bu baskı nedir?
    Şimdi elin yabancısı gelecek silip süpürecek tahtayı o zaman göreceğiz tahta sahiplerini

Sayfa 188/327 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •