Sayfa 663/748 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. devrettiler malı kapanıs seansında ilginç anlara şahit olacagız haftaya
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Yorumsuz,,,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. Bu tablodan anlayan anlamıştır

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

4.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Bu tablodan anlayan anlamıştır

direkt mal devre qnb aybasından 500 k toplayıp citye virmanlamıstı şimdi buna devrettiler.
    unlu bu arada bryata 90 milyonluk mal verip nuh almış bu daha ilginç
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Sayın Ortaklar borsanın en sağlam hisselerinden birindeyiz.Bugunku kapanışa dogru yapılan hareket de bunu teyit eder gibiydi.Cok lot kaptiracagiz diye hisseyi fiyat olarak aşağıya basamadiklari gibi türlü oyunlarla baskilamaya çalışıyorlar YERSEN..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    direkt mal devre qnb aybasından 500 k toplayıp citye virmanlamıstı şimdi buna devrettiler.
    unlu bu arada bryata 90 milyonluk mal verip nuh almış bu daha ilginç
    62,40 da bekleyene bakın ,,,,

7. https://amp.onedio.com/haber/gozlerd...mpression=true

Resmi gazetede dun gece ilgili haber yayınlanmış..

Kanal İstanbul projesinin en çok Akcns sonra Nuhcm ve Cimsa şirketlerine yarayabileceği söylentileri oldu bu zamana kadar.Projeyi sizce kim veya kimler alabilir konuyu detaylı araştiran fikri olan var mi merak ediyorum..

Şahsi fikrim projeyi hangi firma alırsa alsın bu durum açıklanıncaya kadar akcns nuhcm ve cimsaya olumlu yönde etkileyebileceği.Aciklandiginda hangi sirket/sirketler olursa doğal olarak onun daha pozitif ayrışağı yönünde..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

8. mal vermeden taban şu kagıdı da taban gordum ya iyi bir tecrube oldu
    @borsavizyon

Sayfa 663/748 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •