Bu bankalara 200 baz puan ne zaman yansıyor ki soyle yalandan baktım ing falan hala %18 turuncu hesap 19.5 veren burgan var. Ama pek oynama yok ne zaman değişiyor bunlar..
Bu bankalara 200 baz puan ne zaman yansıyor ki soyle yalandan baktım ing falan hala %18 turuncu hesap 19.5 veren burgan var. Ama pek oynama yok ne zaman değişiyor bunlar..
Yurtdısı kafayı hepten kırmış adamlar leblebi çekirdek yer gibi para basıyor. Destek paketiydi şuydu buydu adı altında. Hiperenflasyon bi yerlerinde fena patlayacak an meselesidir.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunun için istikrarlı bir ülke gerekli...
ben hiç batmadım ama bu %50 yi yakalayamadım...
yakaladığım yıllar oldu...
fakat rezervimi dolarda tuttuğum için son yıllarda burdan akmadığı dönemlerde orada portföy büyüdü...
yalnız portföy büyüdükçe cesaretin düşüyor... çünkü sabit getiriden gelen para seni tatmin ettiği için fazla bulaşmak istemiyosun...
örnek viop portföyü haftasonu full nakitte geçirince 3.000 geliyor ne bulaşıcam diyosun...
para küçükken ya herro ya merro diyosun...
aksam aksam noldu da shortculara gıyak yaptı
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Odatv'de yer alan habere göre normalde ortalama bir günde 150 milyon dolarlık döviz satın alınırken Cuma günü 450 milyon dolarlık döviz toplandığı öğrenildi.
Yer İmleri