Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Bu bankalara 200 baz puan ne zaman yansıyor ki soyle yalandan baktım ing falan hala %18 turuncu hesap 19.5 veren burgan var. Ama pek oynama yok ne zaman değişiyor bunlar..

2. Yurtdısı kafayı hepten kırmış adamlar leblebi çekirdek yer gibi para basıyor. Destek paketiydi şuydu buydu adı altında. Hiperenflasyon bi yerlerinde fena patlayacak an meselesidir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Way şahit abi nörüyon iki gündür sesin çıkmıyordu, battı sandıydım korkuttuydun beni, he yaw İii yabmış sın, zaten az kaldı dipliycez, lönkler le batmadıysan daha batmasın az bişii daha zopalarım sonra tekrar ralli
    tabana yarım yol lönk ile girdiydim.
    bu zabah zermayenin 3 de birininden fazlasını kediye yüklediydik.
    sonra kedi ağzında dörtte birlik fareylen geri geldi.
    senin annıcan gittik gittik geldik. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    tabana yarım yol lönk ile girdiydim.
    bu zabah zermayenin 3 de birininden fazlasını kediye yüklediydik.
    sonra kedi ağzında dörtte birlik fareylen geri geldi.
    senin annıcan gittik gittik geldik. asdas.
    Kasa da 478bin jeton kalmış, çok kişi poz. kapatmış bugün, zannedersem birileri havlu atmak üzre, az daha zopa atarsak masadan kaçacak
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Cologne Yazıyı Oku
    Arçelik güncel fiyatı 32.90
    fiyatına göre yıllık temettü getirisi %5,74

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Benim borsa geçmişim 22 yıl oldu...vadelide de 2007 den bu yana işlem yaparım...2007-2017 arası hisse işlemlerim çok azdır, ağırlık vadelideydi...2017 sonrası hisse ve vadeli işlemler dengeli...hiç batmadım, hep makul hareket ettim, agresif işlem yapmadım..portföyümde çok küçük değildi, en başından bu yana.

Peki yıllık ortama %50 yi tutturabilseydim ne olurdu, doların enflasyon kadar arttığını, enflasyonun da ortalama %15 olduğunu düşünsek, %50-%15=%35 yıllık reel getiri olur...hadi net %30 olsun...bu üç senede yaklaşık ikiye katlamak demektir...21 senede 100 kat reel kazanç demek bu.

yani 20 bin usd ile bu işe başlasak, bugün 2 milyon usd eder bu portföy...bu nedenle genç arkadaşlara diyorum ki, amaç %50 kazanmak, ama ortlama %50 yi her yıl kazanmak olsun..zamanında bizi uyandıran olsa, çok daha farklı olurdu her şey.
    bunun için istikrarlı bir ülke gerekli...

ben hiç batmadım ama bu %50 yi yakalayamadım...

yakaladığım yıllar oldu...

fakat rezervimi dolarda tuttuğum için son yıllarda burdan akmadığı dönemlerde orada portföy büyüdü...

yalnız portföy büyüdükçe cesaretin düşüyor... çünkü sabit getiriden gelen para seni tatmin ettiği için fazla bulaşmak istemiyosun...

örnek viop portföyü haftasonu full nakitte geçirince 3.000 geliyor ne bulaşıcam diyosun...

para küçükken ya herro ya merro diyosun...

7. aksam aksam noldu da shortculara gıyak yaptı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Odatv'de yer alan habere göre normalde ortalama bir günde 150 milyon dolarlık döviz satın alınırken Cuma günü 450 milyon dolarlık döviz toplandığı öğrenildi.

Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •