Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Cafenin trade kısmına sığınarak hazır ortalarda sevgili AOK yok iken bir şeyler karalayım.
    Bu gün ayılığım tuttu ver dikçe verdim .
    İki gündür ak ve yonca inceliyorum.
    Benim anladığım kadarı ile (itirazı olan lütfen yazsın)
    İkisi de OBO yapıp ,boyun çizgisi kadar kırmış, dipler de gibi duruyor.
    Gerçi vagona kimse yokken mi binmeli, yol alırken mi? Bu yatırımcıya kalmış.
    Ben vagondayım.
    Bununla ilgili birde video koyayım. Herkes kafasına göre takılsın. Tavsiye filan sanmayın, tercih sizin
    https://www.youtube.com/watch?v=ABVw...EKOT%C3%9CRKTV
    23.dakikada başlıyor konu
    Son düzenleme : nikrece; 30-03-2021 saat: 19:43.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kap : Payları Ana Pazar'da işlem gören Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) aktifinin ve hasılatının önemli kısmını oluşturan Utopia World Hotel'in satışı nedeniyle Kotasyon Yönergesi'nin 35/1-ğ maddesi kapsamına girdiği dikkate alınarak, Şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına, aynı maddenin üçüncü fıkrası kapsamında işlem sırasının 31/03/2021 tarihinde kapatılmasına ve 01/04/2021 tarihinden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda tekrar açılmasına karar verilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. '' Şimdi bu ESBANK eski para ile 233 TRİLYON zarar ile batıp, faturayı da devlete bırakıp giderken ESBANK’ı “Kurtarsın” diye göreve 1991’de getirilip daha sonraları pek hızlıca yükselip Genel Müdür Yardımcısı olacağını söylediğimiz “Genç-cevval” bir isim vardı ya?

İşte o Genel Müdür Yardımcısı’nın adı Şahap Kavcıoğlu’ydu… ''

https://haberalternatif.com/4-ailebir-bankabir-atama/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •