Dolar tl 8.18 altına kayıp kalıcı olursa yoncada 6.98.7.00 hareketi beklerim.
dirençler 6.85-6.98 ler.
Dolar tl 8.18 altına kayıp kalıcı olursa yoncada 6.98.7.00 hareketi beklerim.
dirençler 6.85-6.98 ler.
1 niasan şakası deyip ,vermesinler geri.Dün iş bankası şort kapatmış.Bu iş yatırım şortçuların arasında ki bozguncudur.Tıpkı Ankara savaşında ki KARA TATARLARA benzerler.Savaşın en kızgın zamanında şort kapatmaya başlarlar ve fiyatları yükseltirler.Şortçular bu bozguncular yüzünden batar,başka sebeb aramaya gerek yoktur.
Sana dün söyledim çok dötün başın oynuyor, bundan sonra seninle oynuyacam haberin olsun.
Seni çeteleci mi yaptılar kim ne yazıyorsa bir bok biliyormuşun gibi hikayeni anlatıyorsun.
Boş konuşmamayı öğren kamil Çako.
Burası bir nevi okuldur , yazılanları iyi oku anlamadığın yerde sor öğren.
Sağdan soldan okuduklarınla burada kimseye artistlik yapma.
Hadi şimdi uslu çocuk ol , dersi dinle![]()
Aaaa bist30 gap atmış..ilginç.... bi işler dönüyor gene, normalde, aksama basar gap i alır derdim ama hic normal bi piyasa değil bana göre.
Gap alabilir de, almadan gidebilir de
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
arada gelen banka reklamı yapılıyor gibi iğneli sokuşturmalardan sonra yazmayım şu amk kağıdını diyorum bu sefer siz başlıyosunuz. nasıl bir yere düşmüşüm anlamadımki.. bazıları zannediyorki dünya benim üzerime kurulu. ne halin varsa gör. sanane başkalarının düşüncesinden. yokmu senin beynin? sokma beyinmi?
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri