Verdin aldın veya tutuyorsun tabii kendin bilirsin ama birazda teknik denen bir şey var şimdi son 2 saatte tavan çözüldü ilk dip görüldü sonra tepki geldi mesela 990 oldu ama tavan kitlemedi ve dip gördü bir tepki daha bu tepkidede 990 zirvesi geçilmedi ve sen hala yukarı bekliyorsan kim ne desin sana ve adam aşagı basmaya devam ediyor ve sen izlemeye devam ediyorsan yapacak ve diyecek birşey yok mecburen bekliyeceksin ama oyunun kuralı bu degil ha jant daha yüksek seviyeleri görmez mi görebilir daha aşagılara gelmezmi gelebilir ama 994 ten düşen bir hisse atıyorum 800 lerden yerine koymak varken tabii olursa hicbir şey yapamayıp sadece izlemek borsacılık olmaz herkes kendinde aramalı hatayı benim beklentim hissenin bu seviyelerden bölünmeyecegi ha bölünürsede eger düşük seviyelerden bölündükten sonra çıkışa devam edecegi yönündedir panik yapacak bir durum şahsen görmüyorum ki maliyetim düşük ama yinede oyunu kuralına göre oynayıp 970 lerden çogunu verdim yarın yerine koymak üzere bu piyasa malesef acımasızdır 22 yıldır bu piyasadayım