Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Adamlar inatla ,Betondan başka dost tanımıyoruz diyorlar..
İllaki ,Bu millete O Kazığı (katar istanbul.) çakacaklar..!!
Seçme 2 yıl kalmış, seçilemezlerse gelenlerin projeyi rafa kaldiracağı ortada...
İhaleyi yapayim başlayalim dese o bile yetişmez..
Kaldiki yapacak para da yok...
Yağmasakta gürleyelim, başka bir şey degil...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Ben zaten işin finans kısmını nasıl halledecekler merak ediyorum. Esnafa dağıtacak 1000 TL bulunamazken bu proje neyin nesidir.
Sadece bu gereksiz projeleri iptal etseler ve kamudaki israfı önleseler ülkede ciddi kaynak ortaya çıkar. Ama gerçekten virüs bir yandan ekonomi bir yandan ciddi anlamda umutsuzluğa kapıldım kendi adıma.
Hukuk, insan hakları, laiklik vb konularda endişelenecek psikoloji bile kalmıyor insanda...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Konya’da askeri bir uçağın düştüğü ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri