İyide 4 den 20 ye gelmedik ki, neye dikkat edelim ? Biraz açsanız uyarınızın içeriğini
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyide 4 den 20 ye gelmedik ki, neye dikkat edelim ? Biraz açsanız uyarınızın içeriğini
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Yukselmesi icin tacirlerle metroya bel baglanmissa vay halimize... Yeni yeni rumuzlar goruyorum aramizda![]()
Oteki köyde teknigi soranlar mi dersin, napciaz elimizde mi kaldi bir yorum lutfeeeen diyenler mi dersin... Ah ki ah..
Tavanda halay cekelim derken halay basi mendili kcimiza sokup gitti.. Olayin ozeti budur bence.
Öteki köy hisseanaliz sitesi mi hyperion dostum?
Sayın 1prometheus doğru bilgiler bilançoda. Bilançonun doğru yerlerine bakmışsanız zaten sorduğunuz soruların cevaplarını da alabilmiş ve sürekli yapmakta olduğunuz yorumları yapmıyor olmanız gerekirdi. Eğer sorduğunuz soruların cevaplarını kendiniz verirseniz sıkıntının nerede olduğunu anlayabiliriz.
Metro bu ara girip çıktığı hisseye birkaç gün sonra tekrar geliyor. Bugün en düşük fiyattan 178.000 almış. İyi lot böyle bir tahta için. Ben yarın tekrar yukarı hareket edecek diyorum. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reel somut veriler üzerinden yorumluyorum, bilançolarında iyi görüyorum. 1.3 milyar borçta çok net görübüyıt orda. Ve şirketln kaynakların da net görünüyor.
Sürekli bilanço vurgusuysa yorum hataları düzeltecekseniz, bilanço uzmanlığınızla, somut verilerle "stoklarda satılmak üzere bu kadar ünite kalmış ve bunları satarsa muhtenel değeri bu ve borçların bu kadarını karşılar, diye düzeltme yapın ozaman. Sadece esnek kösnek ifadelerle yazılanı hiçleme olayının anlamı yok.
Şirketin özsermaye sorunu yok elbette, ama finansal olarak hassas noktalarda olduğunu söylüyor bilançolar.
Olay hlsseye gelince, hlssede her hareket mümkün elbette. Ülkemiz borsasında büyük oranda hlsse fiyatlanmalarını şirket realiteleri belirlemiyor.
Yer İmleri