Sayfa 531/853 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    bootes gaza geldi.

Çok rakam verme bence. Yaklaşık demen yeterli. ORTA UZUN VADECİLER İÇİN 50-100 puan aşağı yukarı farketmez, tutturdun sayılır.

Anladığım kadarı ile 1280 civarından tekrar bir 1350 bekliyorsun. Sonrada aşağı da 1100.

Karanlık bir tablo. bakalım ne kadar tutacak.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    ata yatırımın entel şaban'i hakkaten çok boş konuşuyor.

24 nisan da abd başkanı "ermeni soykırımı derse mahfoluruz" filan diyor.

Bu konuyu abd, Türk halkına şantaj olarak 10 yıllardır kullanıp duruyor. Her seferindede ödün koparmaya çalışıyor. 150 yıl önce Tüm kuzey amerika yerlilerini katletmeye çalışmış olan ülke, bize soykırımcı derse mahfolurmuşuz. 150 yıl önce abd li toprak ağaları, kızılderili kafa derisi başına 1 dolar veriyorlardı. Katiller tüfeklerini alıp Kızılderili avına çıkıyordu. Son 100 yıldır yaptıklarınıda yazmıyorum henüz.

siyonist kanallar bu olayı sürekli kabartıyorlar, bize psikolojik baskı kuruyorlar. Medya büyütmese kimsenin umrunda olmayacak. Medya büyüttüğü için olay büyükmüş gibi görünüyor. soykırım derse ver mahkemeye, yüzdeyüz kazanırsın. Yüzlerce lehimize belge var, hem TR de hem ermenistanda hemde rusya'da. Bu kadar kolay bir iş. Siyasi partilerimiz abd üretimi olduğu için, özellikle bu işi harlı bırakıyorlar, söndürmüyorlar. abd zaten gizli açık bize saldırıp duruyor. soykırım dese ne olur.

siyonist kanallar abd ye çalışıyor. Ülkemizdeki tüm gizli açık siyonist şirketler bu yahudi kanallarına reklam veriyor bu sebeple batmıyorlar. Bizdeki tüm büyük şirketlerde yahudi kontrolunde bu sebeple siyonist kanalların reklamları eksik olmuyor.

Bir kaç yıl önce dmax ve sony kanalları aynı anda açıldı.
    İki kanalda AB grubuna hitab ediyor. sony kanalın dizileri daha pahalı ve daha çok izlenen diziler.
    sony kanal malum sony firmasının, sahiplerinin yahudilerle bağını bir dönem aradım bulamadım. Sanırım yahudi değiller.
    dmax ise ibrani kökenlilerin elinde, siyonist yahudiler.

Ben 2 kanalıda sürekli izledim.

1 yıl geçti dmax biraz biraz reklam almaya başladı. sony de hiç reklam yok SIFIR.
    3 yıl kadar geçti dmax acaip reklam alıyor, sony de hala reklam SIFIR. Bir kaç tane devletin mecburi reklamını gördüm hepsi o.

sony kapandı, dmax hala çalışıyor. Kaliteli kanal TR şirketlerinden reklam alamadı, daha az kaliteli yahudi kanalı ise tüm reklam veren TR şirketlerinden reklam aldı.

Bizde olay bu kadar bariz, net. Görene tabiki.

3.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    4. dalga 1376,84
    3. dalga 1 ve 5 ten küçük olamaz bootes,kötü bir senaryo çizmek için elinden geleni yapmaya çalışmışsın ama olmamış.

4.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    ata yatırımın entel şaban'i hakkaten çok boş konuşuyor.

24 nisan da abd başkanı "ermeni soykırımı derse mahfoluruz" filan diyor.

Bu konuyu abd, Türk halkına şantaj olarak 10 yıllardır kullanıp duruyor. Her seferindede ödün koparmaya çalışıyor. 150 yıl önce Tüm kuzey amerika yerlilerini katletmeye çalışmış olan ülke, bize soykırımcı derse mahfolurmuşuz. 150 yıl önce abd li toprak ağaları, kızılderili kafa derisi başına 1 dolar veriyorlardı. Katiller tüfeklerini alıp Kızılderili avına çıkıyordu. Son 100 yıldır yaptıklarınıda yazmıyorum henüz.

siyonist kanallar bu olayı sürekli kabartıyorlar, bize psikolojik baskı kuruyorlar. Medya büyütmese kimsenin umrunda olmayacak. Medya büyüttüğü için olay büyükmüş gibi görünüyor. soykırım derse ver mahkemeye, yüzdeyüz kazanırsın. Yüzlerce lehimize belge var, hem TR de hem ermenistanda hemde rusya'da. Bu kadar kolay bir iş. Siyasi partilerimiz abd üretimi olduğu için, özellikle bu işi harlı bırakıyorlar, söndürmüyorlar. abd zaten gizli açık bize saldırıp duruyor. soykırım dese ne olur.

siyonist kanallar abd ye çalışıyor. Ülkemizdeki tüm gizli açık siyonist şirketler bu yahudi kanallarına reklam veriyor bu sebeple batmıyorlar. Bizdeki tüm büyük şirketlerde yahudi kontrolunde bu sebeple siyonist kanalların reklamları eksik olmuyor.

Bir kaç yıl önce dmax ve sony kanalları aynı anda açıldı.
    İki kanalda AB grubuna hitab ediyor. sony kanalın dizileri daha pahalı ve daha çok izlenen diziler.
    sony kanal malum sony firmasının, sahiplerinin yahudilerle bağını bir dönem aradım bulamadım. Sanırım yahudi değiller.
    dmax ise ibrani kökenlilerin elinde, siyonist yahudiler.

Ben 2 kanalıda sürekli izledim.

1 yıl geçti dmax biraz biraz reklam almaya başladı. sony de hiç reklam yok SIFIR.
    3 yıl kadar geçti dmax acaip reklam alıyor, sony de hala reklam SIFIR. Bir kaç tane devletin mecburi reklamını gördüm hepsi o.

sony kapandı, dmax hala çalışıyor. Kaliteli kanal TR şirketlerinden reklam alamadı, daha az kaliteli yahudi kanalı ise tüm reklam veren TR şirketlerinden reklam aldı.

Bizde olay bu kadar bariz, net. Görene tabiki.

İyiki varsın ...

ALİCEMAL....!!!!!!!!!!!!!!!

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Sağol baddog,

---

60bin virus vaka'sı için yılmaz özdilede teşekkür edebiliriz.

Vaka sayımız 10 bin altındayken, kısıtlamalar varken duygu sömürüsü olan bir yazı yazdı. "restoranlar cafe ler neden kapalı" diye.

Biliyorsunuz adamın kalemi çok kuvvetli.

tayyip'in kendini zor durumda hisseden halkın üzerinde konuşarak yarattığı etkiyi, yılmaz özdil eğitimli kesim tuzu kuru kesim üzerinde kalemi ile rahatlıkla yaratabiliyor. Kendimi hiç bir sürü içinde hissetmediğimden, şimdi özdil'e giydirecem. O sürüde olanlar okumasa iyi olur.

özdil uzun bir yazı yazmış hizmet sektörü işyerleri zor durumdaymış, çalışanlar zor durumdaymış. Kalemi kuvvetli olduğundan bunu duygusalada dökmüş.

Biliyorsunuz adam sık sık halk pazarlarında çürük sebze toplayan insanlardan bahserek devletten beslenen aydın doğanlara oy ister. Çürük sebze toplayan halkı yaratan aydın doğanın içinde bulunduğu gruptur. Yani dayağı yiyene ağlayarak, dayağı atana oy ister. Böyle aptala yazılarla eğitimli kesimi ağlatır. Çok güzelde para yaptı milyonlarca dolarlık evi var kolay para kazananların ülkesi bodrum'da. aydın doğan lar ve akp gibi partilerden kurtulmak isteyen iyi eğitimli kesim sayesinde o evlerden bir kaç tane daha nakit para ile alabilir. Bu kesimi paraya çevirmekte çok usta.

özdil'in yazısından 1 hafta sonra kısıtlamalar kalktı, şu an vaka sayısı 60 bin.
    Yina kapandık, bu seneki turizm geliride sıkıntıya girdi, cafeler restoranlar yine kapandı.

Eğer açılmasaydık vaka sayımız şu anlar 3 binlerin altındaydı ve turizm gelirimizde tehlikeye girmemişti. Haziranda aşı olayıda epey ilerlemiş olacağından haziran'da turime tam açık hale gelebilirdik. Şimdi riske girdi. Üstelik devlete virusun maliyeti dahada arttı. Yani bizim cebimize daha fazla el daldırılacak.

Benden hiç duydunuzmu kısıtlamalar kalkmalı diye.
    Tersine aşı ilerleyene kadar kısıtlamalar kalmalı diye yazdığımı hatırlıyorum.

özdil'in yazdıklarından kendisini süper akıllı sanabilirsiniz. Bu tür adamları arada görüyorum. Yaptıklarına bakıyorsunuz süper, harika. Ama bilinmeyen bir konuda kendi fikrini söylediği anlarda tam bir ebleh gibi konuşurlar. Buda adamın gerçekte akıllı olmadığını, yaptığı süper şeyleri ezberden yaptığını anlıyorsunuz. Yani ben anlıyorum. Bu tür adamlar istisnaidir, 10 yılda bir denk geliyorum neredeyse.

Adam süper çok akıllı görünüyor, ama daha önce olmamış, yani adamın azberinde olmayan bir konuda fikir beyan etmeye, bir iş yapmaya kalktığı zaman adamın gerizekalı olduğu ortaya çıkıyor.

Yanlış anlamada olmasın, adamı hergün okurum, çünki çok fazla bilgi verir ve verdiği bilgi büyük oranda doğrudur.
    Kendine sağcı diyen kesimin yazarlarının tek kelimesini okumam çünki neredeyse tamamı boş yazı, uydurma yada yalandır. Yalan miktarı sağa doğru gittikçe artar. Sağ tarafta ne kadar radikal, o kadar yalan.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün için tahmin yazmaya çalıştım yazamadım. İhtimaller çok fazla.

Halka arzların etkisi oldumu, pazartesi belli olacak.

Dün hem yerli hemde yabancı satışı vardı. Dün öğle sonrası ikinci dovize alış atağı da umut vermedi. xbank'ın dün 1070 üzerinde olması tek iyi göstergeydi.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Battı balık yan gider, bir ders yazısı daha yazayım.

TV nin etkisini biliyorsunuz. Orada bir hafta kıçınızı gösterin, milyonlarca hayranınız olur. Global kanalda neşretmişseniz yüzmilyonlarca hayranınız olur.

Etkisi çok büyük.

TV de bir tarikat liderini çıkarırsanız, her gün her hafta çıkarıyorsanız, bu tarikat lideri çok ünlü olur, takipçileri yüze katlanır, bine katlanır.

Buraya kadar tamam. Şimdi bunun bir yan etkisi var, önemli konu bu.

Siz A isimli İstanbullu bir tarikat liderini çıkarırsınız. Ama sizin yayınınız sonucu bu tarikat liderine hayran olanlar gidipte bu adamın cemaatine girmez. En yakınındaki buna benzer cemaatlara girerler.

İstanbulda olupta bu adamın cemaatinin bulunduğu semte yakın olanlar bu adam camisine giderler. Ancak Türkiye dev bir ülke ve 85 milyon kişi yaşıyor. İstanbul tek şehir 80 şehir daha var. Diğer bölge ve şehirlerde yaşayanlar da bu adamdan etkilenip kendi şehrindeki tarikat şeyhine sarılır.

TV de çıkan A isimli tarikat şeyhi iyi biri olabilir. İyi niyetle çıkarmış olabilirsin ama yaptığın işin sonucu facia oldu. Millet tüm tarikat şeyhlerine akın etti. Toplumu dönüştürdün.

İmdi bunu neden yazdığıma geleceğim.

bluumbergin sabah marabaları bitcoinden bahsediyor. Bunlar yıllardır sabah akşam bitcoin reklamı yaparlar. Üzerine 3 milyon bitcoin yatırımcısı nereden çıktı şaşırırlar, böylede tilkidirler.

Dogecoin midir nedir digital paralardan birini satan bir web sitesi, milletin 500 milyon dolarını çalmış. Millet gitmiş Dogecoin denen digital paraya yatırım yapmış. Bir tek Dogecoin değil pek çok digital paraya hücum ettiler. Hepsinin sebebide siyonist kanallarda yıllardır reklamı yapılan bitcoin.

Sen bit coinin reklamını yaptın, 400bin kişi gitti Dogecoin aldı.

Tarikat şeyhi ile bağı kurabildikmi.?

İmdi bu yazıyı okuyanlarda şöyle düşünecek "yaw bitcoin alın diyor". Hayır bitcoin abd parasıdır(farklı görünsede). Ben alanı vuruyorum. Devlet kendi dijital parasını çıkarmalı diyorum. Bu, konuyu derinliğine bilmeden verdiğim bir cevap. Konuyu derinliğine bilsem farklı konuşabilirim. Ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim, ne abd ne çin ne rusya başka ülkenin lafına bel bağlamam, kendi ülkem için en faydalı olanı seçerim. Bu ülkenin bunu yapabilecek yetişmiş elemanı tonla var. Şimdilik.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dün dovizi yükseltenler yine iş başında.

Dünya yine yemyeşil, bizde ağır karamsarlık hakim. Bunları başlatan etkene bakıyorsun. MB başkanının değişmesi ile yabancıların "yetti artık tayyip" diye patlaması.

Sonra bir kaç bakan daha değiştirdi. 15 yıldır durmadan bakan, genel müdür değiştiriyor.

Birini alıp hemen değiştiriyorsan hatalı kişiyi seçerek hata yaptığını düşünüyorsundur normal.
    Bunu sürekli yapıyorsan, hatalı kişi gerçekte sensin demektir.

Sayfa 531/853 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •