Sayfa 83/273 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2179 madde; 657 - 664 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hep laf hiç icraat yok.
    Bilen bilir Ocak-Şubat gibi ne bu Murat Kurum'un ne de Adil Karaismailoğlu'un ağzından bir tek Kanal İstanbul lafı çıkmıyordu.
    Ne zaman ki cumhurbaşkanı Kanal İstanbul yapılacak dedi bu ikisi sürekli demeç vermeye başladı.
    Bu iki bakan sadece konuşuyor hiçbir adım atmıyor.
    İhale ne zaman? Kazma ne zaman vurulacak? Güzergahtaki insanlar ne zaman tahliye edilecek? Bana bunlarla gel.
    Umarım yeni kabine revizyonunda bu iki "bal yapmayan ama sürekli vızıldayan çiçek arısı" bakan da değişir.

Ayrıca EKGYO Murat Kurum'a bağlı.
    Hisse çöp olmuş, genel kurulda karara bağlanan geri alım programını neden başlatmıyorsun?
    Haydi paran yok anladık, hissede yatırımcıyı soyan Deniz, Gedik, Tacirler'e neden izin veriyorsun?
    Sen höyt desen bunlar bırak hissede işlem yapmayı borsa hesaplarını kapatıp yurtdışına giderler korkudan.

Neyse, en azından bu hafta yatacak 2,17 kuruşluk temettümüzü alalım.
    EKGYO'dan bayram sadakası

Yatırım tavsiyelik bir şey yok ama yine de adettendir : Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Tavan olur mu p.tesi
    Üstadım kinaye yapıyorsunuz di mi?
    Ama sözünüze güvenip de alan olur diye biraz daha itidalli olalım bence.

3. Derinden çalışıyorlar kimseye hissettirmeden projeler köprüler her şey belli haziranda Reis temeli attığı zaman artık emlak gayri roket lemesi an meselesi..
     Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Hep laf hiç icraat yok.
    Bilen bilir Ocak-Şubat gibi ne bu Murat Kurum'un ne de Adil Karaismailoğlu'un ağzından bir tek Kanal İstanbul lafı çıkmıyordu.
    Ne zaman ki cumhurbaşkanı Kanal İstanbul yapılacak dedi bu ikisi sürekli demeç vermeye başladı.
    Bu iki bakan sadece konuşuyor hiçbir adım atmıyor.
    İhale ne zaman? Kazma ne zaman vurulacak? Güzergahtaki insanlar ne zaman tahliye edilecek? Bana bunlarla gel.
    Umarım yeni kabine revizyonunda bu iki "bal yapmayan ama sürekli vızıldayan çiçek arısı" bakan da değişir.

Ayrıca EKGYO Murat Kurum'a bağlı.
    Hisse çöp olmuş, genel kurulda karara bağlanan geri alım programını neden başlatmıyorsun?
    Haydi paran yok anladık, hissede yatırımcıyı soyan Deniz, Gedik, Tacirler'e neden izin veriyorsun?
    Sen höyt desen bunlar bırak hissede işlem yapmayı borsa hesaplarını kapatıp yurtdışına giderler korkudan.

Neyse, en azından bu hafta yatacak 2,17 kuruşluk temettümüzü alalım.
    EKGYO'dan bayram sadakası

Yatırım tavsiyelik bir şey yok ama yine de adettendir : Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Üstadım kinaye yapıyorsunuz di mi?
    Ama sözünüze güvenip de alan olur diye biraz daha itidalli olalım bence.
    O kadar çok beklentisi var ki arsalardan elde edilen satış gelirleri
    Sırf bu gelirlerden Tavan tavan bitmesi lazım ama takas fena küçük yatırımcının elinde çok fazla lot var onları alabilirse güneşin doğuşuna doğru dörtnala mahmuzlar ytd

5.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    O kadar çok beklentisi var ki arsalardan elde edilen satış gelirleri
    Sırf bu gelirlerden Tavan tavan bitmesi lazım ama takas fena küçük yatırımcının elinde çok fazla lot var onları alabilirse güneşin doğuşuna doğru dörtnala mahmuzlar ytd
    Size bu vesileyle çok güzel bir bilgi paylaşayım.
    Ocak ayından beridir Deniz, Gedik ve Tacirler üçlüsünü işlemlerini ekran görüntüleriyle saniyesine kadar detay vererek SPK'Ya şikayet ederim. Hatta kanıtlarım o kadar sağlamdır ki en az on defa şikayet ettim.
    Sonuçta ne oldu biliyor musunuz? SPK hiçbir şikayetime yanıt vermediği gibi eğer daha fazla şikayet girersem benim hakkımda işlem yapacağını bildiren bir uyarı yaptı.
    Sonra ne oldu? SPK değil ama Borsa İstanbul Ocak'tan beri hissenin kanını emen vampiri yakaladı. İşlem yasağı verdi.
    Ama SPK gibi hukuki yetkisi olmadığından suç duyurusu ya para cezası veremedi.
    Şimdi soruyorum Borsa İstanbul'un bile tespit edebildiği, benim en az on şikayetimde kanıtlarıyla saniyesine kadar detayı verilmiş işlemleri SPK uzmanları tespit edemedi mi?
    Aklımızla dalga geçme SPK.
    Her zaman söylüyorum tekrar söyleyeceğim. SPK'da kapsamlı fetö temizliği yapılmadan hisse filan almam. Alana da engel olurum.
    Ha zamanı gelince bu kişiler elbette yargılanacak. Yanılmıyorsam süre aşımı 20 sene.

Borsa yatırımlık bir mecra olmaktan çoktan çıktmıştır maalesef..
    Mesala, adam elinde olmayan hisseyle ödünç pay piyasasından Milleti 10 milyon çarpmışsa, 3-5 ay işlem yasağı ile 1-2 milyon para cezası almayı zaten göze almıştır demektir.
    Ayrıca antin-kuntin işleri 1 kişi tek başına mı yapıyor, nerede bunun diğer ayakları(!)
    Sen spk olarak açığa satışı komple kaldırabiliyor musun, hayır !.
    Bizim gibi yapanın yanına kar kaldığı ülkelerde ödünç pay piyasası, açığa satış işlemleri olur mu yaw?
    Şeffaflık yok, hesap verebilirlik yok, denetim yok!.
    Sonra, işlemlerin parasal cezaları spk’nın kasasına giriyorsa, adamlar bunu niye düzeltsin ?

‘’Sicilya mafyası söylemi; herkesin günahkar olduğu bir yerde, hiç kimse günahkar değildir’’

Yada; herkesin ‘’hırsız’’ olduğu bir yerde, ‘’hırsızlıktan’’ söz edilemez..

Öyle mi ?

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...yoruz-6407287/

Buyurun..
    En yeni, en taze😉

Al-sat tut değildir

8. Kanal İstanbul bitse dahi ancak yüzde on prim yapar..aşağılık hisse

Sayfa 83/273 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız