Platin Üye

Platin Üye

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
 Platin Üye

Platin Üye

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Merkez Bankasının Yılın İkinci Yarısında Faiz İndirimine Başlaması Bekleniyor
Yazar Investing.com (Şenay Şerefoğlu/Investing.com)Piyasa Genel Bakış58 dakika önce (06.05.2021 15:49)
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz: "Galatasaray Spor Kulübü'nün yapılacak ilk seçiminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
JP Morgan:
-TCMB'den ilk faiz artırımı için Eylül beklentimiz sürüyor, daha geç bir indirim politika kredibilitesini ve dezenflasyon sürecini destekler
-TCMB politika yönlendirmesi erken faiz indirimi riskini azalttı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD Ticaret Bakanlığı, eski Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'ya 10 yıllık ticaret yasağı getirdi. Kararın gerekçesi ise 'İran'a yönelik yaptırımları delmek' olarak açıklandı.
Katar Maliye Bakanı Ali Sherif El Emadi, kendisine yöneltilen zimmetine para geçirme, emniyeti suistimal etme ve kamu sektörü ile bağlantılı suçlara ilişkin iddialar hakkında sorgulanmak üzere gözaltına alındı./ Foreks
"...
Biz topraktan, ateşten, sudan, demirden doğduk!
Güneşi emziriyor çocuklarımıza karımız,
toprak kokuyor bakır sakallarımız!
Neşemiz sıcak!
kan kadar sıcak
delikanlıların rüyalarında yanan
o "an"
kadar sıcak!
Merdivenlerimizin çengelini yıldızlara asarak
ölülerimizin başlarına basarak
yükseliyoruz
güneşe doğru!
Ölenler