Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İçişleri Bakanı Soylu : Aldığımız tedbirlerin faydasını görüyoruz , vaka sayısını 62 binden 22 binli rakamlara düşürdük .

İçişleri Bakanı : Yaklaşık 9 milyon kişiye çalışma izin belgesi düzenlendi

İçişleri Bakanı : Yasağın 19 Mayıs ‘a uzaması ile ilgili bir değerlendirmemiz bugün itibarıyla yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Cafe Trend&amp;Trade - V

İçişleri bakanı : Alkol satışı yasağı kararını vatandaşlarımızın %78’i doğru buluyor

İçişleri bakanı : Dünya sağlık örgütünün bilgilendirmesi , 1- Alkolden kaçınarak bağışıklığınızı koruyun , 2- Ayık kalın hızlı karar almanız gereken durumlarda kimseyi riske etmeyin , 3- Alkol kullanımı sırasında sosyal mesafenin korunamaması riski vardır , 4- Kısıtlama zamanında alkol alma şansın varsa daha çok fazla tüketirsin , 5- Alkol kullanımın artmasıyla aile içi şiddetin arttığı görülmektedir . Aldığımız kararın gerekçesi budur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •