Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İçişleri Bakanı Soylu : Aldığımız tedbirlerin faydasını görüyoruz , vaka sayısını 62 binden 22 binli rakamlara düşürdük .
İçişleri Bakanı : Yaklaşık 9 milyon kişiye çalışma izin belgesi düzenlendi
İçişleri Bakanı : Yasağın 19 Mayıs ‘a uzaması ile ilgili bir değerlendirmemiz bugün itibarıyla yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
İçişleri bakanı : Alkol satışı yasağı kararını vatandaşlarımızın %78’i doğru buluyor
İçişleri bakanı : Dünya sağlık örgütünün bilgilendirmesi , 1- Alkolden kaçınarak bağışıklığınızı koruyun , 2- Ayık kalın hızlı karar almanız gereken durumlarda kimseyi riske etmeyin , 3- Alkol kullanımı sırasında sosyal mesafenin korunamaması riski vardır , 4- Kısıtlama zamanında alkol alma şansın varsa daha çok fazla tüketirsin , 5- Alkol kullanımın artmasıyla aile içi şiddetin arttığı görülmektedir . Aldığımız kararın gerekçesi budur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri