Uzun yıllar önce sağlık bakanı Yıldırım halttuna ile Doğu Perinçek TV de tartıştı , yıldırım , doğuya sen ABD nin adamisin diye bağırdı doğu da yildo ya sen de CIA nin adamisin diye bağırdı ben de gülmekten ölmüştüm bu ülkede herkes ABD ye çalışıyor zira ABD ters yapıp kendine calistirir , biz onlara kufrederken paralarını taşırız olmadı hukumet borç öderken biz enflasyona kurban gider ve emek transferi yaparız yani her koşulda calisiriz ,Fatih Altaylı şanslı çalışmasının karşılığını iyi alıyor
Öncekini sildim işkillenme oluşmasin lüzumsuz , domatisler için talep baki
Perinçek 2014 müydü, o civarda gitti İsviçreye. O tarihte İsviçrede ermeni soykırımı olMAdığını söyleyenlere ceza veren yasa çıkmıştı.
Perinçek İsviçrede "ermeni soykırımı yoktur" dedi. Sırf bunun için gitmişti, amacı mahkemede hesaplaşmak. Sonuçta mahkemeyi kazandı. Herkesin gözü Perinçek üzerine çevrilmişti. %0 olan oylarını hızla artırabilirdi.
2015 de birden bire akp yalakalığına başladı. Hala oyları %0. Sanırım "ben küçük adamım, küçük kalacam" kararı verdi.
Dün-bugün Bulunsun diye 3 kontrat xbank vadeli almıştım.Hesap tuttu.: Keşke daha fazla almış olsaydım demeye başladım.
Yabancılar almaya başlarsa, xlbnk endeksi anormal düşük, hali ile XU030'un en az 2 katı çıkması gerekir diye hesap yapmıştım. İyi başladı, umarım devam eder.
Son düzenleme : alicemal; 07-05-2021 saat: 16:52.
BIST hacmi son bir haftanın 2 katı, xbank ise 2,5 katı. Anlaşılan yabancılar ciddi alış yapmışlar, yerlide katılmış. Benim için iyi gösterge.
tayyip yeni arıza çıkarana kadar biraz para kazanalım. Umarım yakında büyük halka arzda yoktur.
Moral biraz düzeldi. Son durum yazabilirim.
XU030 long. az miktar xlbnk long da var.
Uzun süredir altın ve usdtry pek takip etmiyorum. Aslında usdtry short gidilebilir ancak hisse long dan daha fazla kazanacağımdan, usdtry ye girmeme gerek yok.
Umarım bu kez tayyip en azından 3 ay rahat durur ki imkansız. 14 ünde nato toplantısı var.
Tam mısır görüşme , kral salman telefon vb o arada İsrail mahkemesinden karar Filistinlilere dayak mayak hemen Filistin dışişleri bakanı Ankara da "Ey İsrail "falan al sana malzeme efektor Korkmaz Çakar mi olsun Erhan Mesutoglu mu bilemedim
Nasıl denk geliyor annayamadim anniyan gelsin beri ?-
Yer İmleri