Sayfa 390/1044 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Bu da haftalık oyak, arka sayfalarda vardı halen kesikli kanalın üstünde kapanış yok o seviye 7.23 bu hafta için.

XU100 Haftalık grafik...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben borsa dışı şu anda farklı 2 yeni iş için görüşmeler yapıyorum...

Hayırlısı artık, sadece borsa ile olmuyor. Evden çıkmam lâzım. Sürekli evde olmuyor. Bu nedenle farklı sektörlere yatırım yapmak lâzım...

Daha önce kurduğumuz şirket kendini çevirmeye başladı. 1-2 seneye kendini ispat etmesini bekliyorum. 3-4 sene sonra borsaya açabiliriz...
    sayın T/A hayırlısı olsun.başarılı olmanızı dilerim.prensip olarak torpile karşı olsamda tahtacı siz olacaksanız bende torpil isterim.müsait olduğunuzda ayes ve dnısı'ya bakabilirseniz minnettar kalırım.zaman bulamazsanızda anlayışla karşılarım.(daha önce ricam üzerine yaptığınız ayes ve dınısı yorumlarınız büyük ölçüde gerçekleşti)saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın T/A hayırlısı olsun.başarılı olmanızı dilerim.prensip olarak torpile karşı olsamda tahtacı siz olacaksanız bende torpil isterim.müsait olduğunuzda ayes ve dnısı'ya bakabilirseniz minnettar kalırım.zaman bulamazsanızda anlayışla karşılarım.(daha önce ricam üzerine yaptığınız ayes ve dınısı yorumlarınız büyük ölçüde gerçekleşti)saygılarımla.
    Bu bahsettiğimiz olay zamana yayılan bir olay. Şirket o noktalara gelir mi bilemem. Temennim daha güzel yerlere gelmesi...

Ortaklarımız olan dostlarımız 5 yılda borsaya açılabilir hâle getirmek niyeti ile yola çıktılar. Şu anda 1. yılını tamamlamış oldu...

4 yıl sonra tekrar değerlendirmek gerekir...

AYES ve DNISI yorumlarım işinize yaradıysa sevindim. Yarın fırsat bulursam bakmaya çalışırım. Bir kaç gündür yoğunum. İnşaAllah bakma fırsatı bulurum...

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    ...

ayes ve dnısı'ya bakabilirseniz minnettar kalırım.zaman bulamazsanızda anlayışla karşılarım.(daha önce ricam üzerine yaptığınız ayes ve dınısı yorumlarınız büyük ölçüde gerçekleşti)saygılarımla.
    Kusura bakmayın dün yetiştiremedim...

En son DNISI için yaptığım yorum şöyle imiş:

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    DNISI hâlen düşüş trendinde diyebiliriz...

50 Günlük Ortalamayı geçemeyip geri dönmüş. Son umut olarak 11.83 destek olabilir. Eğer bu destek de çalışmaz ise yeniden dibi yoklamak isteyebilir.

Çok fazla detaylı yazmak isterim ama hepsi aynı kapıya çıkacak. O nedenle almak için önce döndüğünü görmek lâzım. Satmak içinse 11.83 stoploss olarak kullanılabilir. Altında kapanışı görmek lâzım...

9.68 güçlü destek gibi duruyor. Buraya gelir mi bilinmez. Buraya geldiğinde duruma göre karar vermek lâzım. Buranın altında ise durum iyice kötüleşir...

Bu hisseyi de tanımıyorum. Temeli sağlam ise sorun yok, destekler dayanır ama temelinde iş yoksa, zaten halka açıldığında tavan serileri de yapmış, o nedenle bir süre uzak durmak daha akılcı olur. Riske girmeyi sevenlere diyecek sözüm yok. Benim sözüm sağlamcılara...

03.02.2021 tarihinde hisseden çıkmaya başlamışlar. Takip etmek lâzım. Bana uygun hisse olmadığı için ilgilenmiyorum...

Aşağıdaki grafiğe baktığımız zaman şu anda destek üzerinde bulunduğumuz ama bunun altına sarkmadığımız görülüyor...

Buralardan toparlanma emâreleri var. Bunlar sığ hisseler olduğu için çok çabuk hareket edebiliyorlar. O nedenle ne kadar sürede yukarı atağı başarır kestirmek zor...

Sırası ile 14.66 - 16.00 seviyelerine geleceğini düşünüyorum... Daha sonra oluşacak duruma göre yine yön tayini yapacaktır...

Daha detaylı analiz yapmak isterdim ama şu an uygun değilim... Kusura bakmayın...

Birazdan AYES 'i de inceler paylaşırım...

AYES için de daha önce aşağıdaki yorumu yapmışım:

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Şirketin temel yapısını bilmeden sadece teknik açıdan bakıldığında:

- 1.6 TL 'den 24.5 TL seviyesine 1 senede gelmiş...

- Daha gider mi bilinmez...!

- Fakat şu anda görünen ortalamaya kadar ve fibo %38.2 seviyesi olan 19.02 seviyesine kadar bir geri çekilme yaşayacağı görünüyor...

Devamında ne oluru bilmek çok zor. Çok sığ bir hisse olduğu için anında tepki verebiliyor...

Speği eğer elindekileri boşalttı ise artık buralar son noktalar olabilir. Yok eğer speğin işi henüz bitmedi ise alıcı bulabilmek için mecburen yukarı sürmeye devam edecektir...

Bu kadar sığ ve bu kadar yükselmiş bir hissede eğer kazandıysanız artık beklemenin bir anlamı yok. Her an çökebilir...

Benim yorumumdan sonra biraz daha yükselmiş sonra düzeltmesini yapmaya başlamış...

Beklediğim seviyelere neredeyse değmiş durumda...

Şu an için tüm önemli ortalamaların altında seyrediyor. Ufaktan toparlanma emâreleri mevcut ama 50 Günlük Ortalamayı geçmeden çok etkili olacağını sanmam...

Düzeltme bitip yükseliş işareti verilene kadar uzak kalmakta fayda var...

Düzeltme bitmiş de olabilir ama yatayda ne kadar bekler bilinmez. O nedenle yukarı yönü teyit etmeden yeniden girmek sakıncalı olur...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın dün yetiştiremedim...

En son DNISI için yaptığım yorum şöyle imiş:

Aşağıdaki grafiğe baktığımız zaman şu anda destek üzerinde bulunduğumuz ama bunun altına sarkmadığımız görülüyor...

Buralardan toparlanma emâreleri var. Bunlar sığ hisseler olduğu için çok çabuk hareket edebiliyorlar. O nedenle ne kadar sürede yukarı atağı başarır kestirmek zor...

Sırası ile 14.66 - 16.00 seviyelerine geleceğini düşünüyorum... Daha sonra oluşacak duruma göre yine yön tayini yapacaktır...

Daha detaylı analiz yapmak isterdim ama şu an uygun değilim... Kusura bakmayın...

Birazdan AYES 'i de inceler paylaşırım...

sayın T/A çok sağolun.her zaman olduğu gibi gene yardımcı oldunuz.benim için bilgi ve düşünceleriniz çok önemli.meşgul olduğunuzu biliyorum ve kolaylıklar diliyorum.saygılarımla.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    AYES için de daha önce aşağıdaki yorumu yapmışım:

Benim yorumumdan sonra biraz daha yükselmiş sonra düzeltmesini yapmaya başlamış...

Beklediğim seviyelere neredeyse değmiş durumda...

Şu an için tüm önemli ortalamaların altında seyrediyor. Ufaktan toparlanma emâreleri mevcut ama 50 Günlük Ortalamayı geçmeden çok etkili olacağını sanmam...

Düzeltme bitip yükseliş işareti verilene kadar uzak kalmakta fayda var...

Düzeltme bitmiş de olabilir ama yatayda ne kadar bekler bilinmez. O nedenle yukarı yönü teyit etmeden yeniden girmek sakıncalı olur...

sağolun T/A .ricamı kırmayıp gene detaylı çalışma yapmışşınız.emeğinize sağlık.siz beni memnun ettiniz ,Rabbim'de sizi memnun etsin.(bu arada tahmini 4 sene sonraki halka açılmada sayın koçari'den sonra torpil sırasındayım).tekrar teşekkür ederim.saygılarımla.

Sayfa 390/1044 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •