Mesela geçtimiz günlerde reverse repo 750 milyar dolarları buldu..
Yani bankaların kredi vermekten vazgeçip FED e geri postaladığı para miktarı..
Mesela geçtimiz günlerde reverse repo 750 milyar dolarları buldu..
Yani bankaların kredi vermekten vazgeçip FED e geri postaladığı para miktarı..
Güzel uygulama,vatandaşlarımıza hayırlı olsun.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....i0-Um0u3hxgXqg
Güzel bi uygulama falan değil..
Beklediğim bişi idi daha evvel de forumda dile getirdim idi..
Nasıl corona saçmalığında hiç bir belirti göstermeyenleri bile HASTA ilan edip yasaklıyorlarsa , şimdi de taş gibi sağlıklıları sen hastasın şunu şunu yiyemezsine getirecekler durumu..
Markete gidip tuzlu kurabiye alamayacaksın çünkü sende tansiyon var..
Efendim gidip 2 samsa baklava yiyemeceksin şeker var..
Kontrol ve yasak..
İleride hayatımızın her alanında olacak..Doğal seçilim in önüne geçmek istiyorlar..
Garip olan insanlar bunu onaylıyor ve kendi yararlarına bişi sanıyor..
Daha ileride kontroller yapıldıkdan sonra şu kadınla evlenemezsin şunla evlenirsin şunla yatabilirsin şunla yatamazsın , çocuk sahibi olamazsın olursan çocuğunda yüzde 30 ihtimalle kanser olacak falandenmeye de başlarsa şaşırmayın..
Diyorum ya..
Korku ve aptallık çağı..
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Paul Volcker "Faizleri düşürdü değil, yükseltti" demek istediniz sanırım. Çünkü ABD'de enflasyon Mart 1980'de %14.8'e yükselince , Fed başkanı olarak göreve gelen Volcker Fed'in politika faizini %20'ye yükseltti.Bundan sonra Fed'in politika faizi inişli çıkışlı zigzag çizip Haziran 1981' de son defa %20'yi gördükten sonra, Fed'in enflasyonu düşürmek için ekonomiyi bilinçli olarak resesyona sokmasıyla enflasyon 1983 yılında yeniden %2'lere inmiş oldu, enflasyon inerken Fed'in politika faizi de ona paralel indi . Tabii ki enflasyonun yükselme trendinde Fed'in müdahalede geç kalmasının maliyeti çok yüksek oldu(Önceki Fed başkanı William Miller).Sert tedbirlerle enflasyon düşerken,ekonominin resesyona girmesiyle binlerce işyeri kapandı, milyonlarca kişi işsiz kaldı.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri