ne diyordular size
fenomen (yani ...çok bilmiş ) mi....
Bu hayalimizle üzdük sizi
Özür dilerim...
Herkes gibi ben dahi muhakkak gireceğim diye mezarıma hayalen girdim.
Ve kabirde yalnız, kimsesiz, karanlık, soğuk, dar bir haps-i münferidde bir tecrid-i mutlak içindeki tevahhuş ve me'yusiyetten tedehhüş ederken, birden Münker ve Nekir taifesinden iki mübarek arkadaş çıkıp geldiler.
Benimle münazaraya başladılar.
Kalbim ve kabrim genişlediler,
nurlandılar,
hararetlendiler;
âlem-i ervaha pencereler açıldı.
Ben de şimdi
hayalen
ve istikbalde
hakikaten göreceğim o vaziyete
bütün canımla sevindim
ve şükrettim.
Şualar - 259
Hayal olmadan yol gidilmez, gidilse de manasına erilmez.
Güzel bilanço gelsinde hisse fiyatı önemli değil, kötü bilanço getiren aşina olduğum hisseler var. Link ten vazgeçmek yok o ayrı, ama diğerlerine boş ol deyip, sarı kıza teslim olacağız gibi
ayın 19 da bilanço açıklanacakmış yedin mına koduğumun kağıdı sinirlerimi hoplattın çaycı 170 kar gelirse bunu senin başarın diye saymam 200 ve üstü senin başarın olur ama ben senin başarılı olacağını düşünmediğim için kar rakamını 168 ile 175 olarak bekliyorum
ytd deli saçmasıdır
Geçici son 17 si gecesi açıklanacak bizim konsolide de takriben yakın değerler çıkar
sıkıntı da değil...
Mesele bu ay vergi barışı sürecinin 31 ağustosta bitmesi...
Çok yönlü olan bu barışın ciddi şekilde şahıslarda nakite dönüşe ihtiyac veriyor ve kişilere satış yaptırıyor
Tatil ve pandemi stresinden kurtarmak da para harcatıyor.
Vergi matrah artışı şirketleri zorluyor
Tahminen ay sonuna rakamlar biraz daha geriler
Eylül ortası ziraat ile başlayan satış gelirleri ve eğitimin çarkları döndürmesi bir çok sektörde hareketlenme ile ivmelenme başlar
Ancak iyi kar açıklayan açıklayacaklar öne çıkacak gibi.
Çok güzel karlar geliyor.
Ama iç ediliyor..
Hayırlısı
Biz ümitliyiz.
Sarıkız
Nükleer ve bir çok yenilebilir enerji ve elektrikli araçlar konusu ile kaliteli çıkışını devam ettirir
İnşaallah
Ytd dır....
Yer İmleri