Ben Oyun planımı yazdım işlem yaptıkça eş zamanlı buraya yazabilirim sizin altınla ilgili düşünceleriniz nedir ?
Emeğinize sağlık..
Meta da güzel program..
Kaldıraç iyi alışmanız gerekli forexte.
0.001 gibi başlayın ilk adım için..
Birde orada anlık gösterir..
Long ve SHORT yönlü bantlar ve bunun spota olan spread aralıkları olur..
4h tan yukarı işlem açılmıyor idi en son..
Altın analiz stratejiniz mükemmel ancak Forex piyasasında aynı coin gibi sert stop fitil yaptırırlar son düşüşte de geniş peroytta fitil mevcut bu genelde net izlenen Forex piyasasında stop ve marj parlatmak içindir..
Forex viop kontrat gibi değildir ve aklınızda olsun hafta sonları Forex işlem asla yapmayın..
Vadelinin tek sıkıntısı akşam anlık işlem görmesi gerekliliği doğu da birşey oluyor elinde kontrat ile kala kalıyorsunuz..
Bunlara çok dikkat ediniz lütfen..
Metatrader da çok güzel strateji ler vardır..
Forex işlem yaparsanız doğu piyasa ve borsalarına daha çok dikkat kesiliniz
.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fitch, Türkiye'de bu yıl için büyüme beklentisini yüzde 6,3'ten yüzde 7,9'a yükseltti, 2022 beklentisi yüzde 3,5
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
hocam sizin analizden sonra eski grafiğim şöyle bir baktım sadece kutucuk fiyatların etiketledim ..benim de görüşüm şu.!!
sizind e dediğiniz gibi 1807 seviyeleri üstünde kalıcılık sağlanmadığı sürece sarı geniş kutucuklu alan çekim kuvveti yaratır..
sayfı değer bir abimizle beyin fırtınası yaparkenki analiz en son zirve düşüşnde çizilmişti.!!!
sarı koutucukta ki o ani düşüş standart marj patlatma olayı
geçmişte de aynı hareketler mevcut.!
1807 1819 bandı şuan için hedef üstünde kalırsa uzun zamansa sonra gene dük yapmış olacak işte o zaman bir daha değerlendirmek lazım.!!!!
ANATOMİSİ btc ile aynı davranışlara sahip ..bir el basıyor diğer el tutuyor.!!!
bu belirlediğim araband aşılmadıkça sarı kutu kendine çeker ve bunu yakaladığınızda short yönlü getiri longdan daha fazla olur asıl long getirisi olası sarı alan içinde kademe de sağlanır.!!
tek sıkıntısı sarı alanda yataya sarmamalı.!!
BANT GENİŞ OYUN ALANI GENİŞ KISA DA DA UZUN DA DA RESMEN İKİ YÖNLÜ PARA DAĞITIYOR.!!
yakın resimde son düzlükte analize geli,rsek bu ons benim sistem de 1833 deönüşü teyitinde ilk emaresini vermiş ve negatif uyumsuz olmuş.!!
bu dükün aynısı gösterdiğim indikatör de yaşanırsa 4 lü skorda dük boğa yönlü atılım olur .!!
yani 4 te 4 le devam eder.!!
al yönlü 4 te 3 olasılıklı 1733 te 4te 4 olasılık ise 1761 de vermiş.!!!
kısaca son düzlükte 1799 değerine geldiğinde ne yapacağına bakılmalı bant boyu düzletme de mcginley stop olur o da zamansallıkla 1789 lara tekabül eder.!!!
son durumu bana hatırlatırsanız özelden konuşuruz
indikatör dük=fiyat düküdür.!!!
asıl o zaman bakmak lazım kısalarda
Fitch olumlu bir şey yapmamış.
Kırmızı don işe yaramadı.
Bir dahakine çıçımızı da kaşıyalım.
Totem budur yaw...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Yer İmleri