Sayfa 87/823 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 689 - 696 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by osmantt Yazıyı Oku
    iyi akşamlar gandibey son 8 haftanın açılımı nasıl acaba teşekkürler
    3+2+3=8

3 hafta düşüş,
    2 hafta yükseliş veya düşüşe karşılık gelen tepki
    3 hafta düşüş

ama

bence bu mikro haftalara girmeyelim, ...çünkü çukur form var ve bir üstünlük yok,

üstünlük belki bu 8 haftanın son 3 haftasına düşüş yönünde kurulabilir ki bunun devamı zaten

17 hafta düşüş olarak geliyor,..

önce ilk 5 hafta için duruma rakamda 1591.36 alt üst manasında bakalım bence, çok yaklaştık ona, haftalardır yazıyoruz ama acı çekiyoruz ramak kala dönüyor namıssız
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. bir gözümüzde usdtry de olsun,...bunu alırsak zaten 1591.36 üstü çantada keklik olur

3. benim algım bu 8 haftaya 1813.9 manasında bir şey beklemiyorum, 1813.9 terk ettiğimiz diğer 12 haftalarda pek ala olabilirdi, yada son 12 haftanın yükseliş olan son 4 haftasında en azından 1591.36 üstünde çit tepe olabilirdi 1725 civarına, bu 8 hafta da ise oaradan bir süpriz 1813.9 çıkabilirdi,..algım bu şekilde

bence zaman bunları yapacak enerjiyi bulamadı/toplayamadı,..

topiğin başında yazdığım üzere 8 hafta hazırlayan 17 hafta vurandı, 8 hafta da bir hazırlama yok halen

1480.09 üstündeyiz ama 1591.36 altındayız çünkü,..hazırlamak demek 1591.36 üstünde olmak kalmak demekti,

yani yerimizde saydık,...

dolaysı ile bu 8 hafta short drive manasında ancak ve ancak sürprize kaldı,.. sürpriz long

bunun içinde önümüzdeki tek rakam çok yaklaştığımız şu 1591.36, ölçümü buradan

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

burada

11.01.2021 de 1725 tepe ile gelen short baskıyı(a mavi ok larla işaretli) kırdık ama ki bu grafiği ilk verişim değil yine de 1591.36 alt üst ya da grafikte pembe çizgi ile gösterdiğim long bölgeye atamadık henüz
    şu ana dek 1813.9 için elimde olan tek arguman, bold yazan kısım

5. eğimli trend çizgisi kırılınca bunun peşi sıra götün götün aşağı düşme durumu da gelebilir/gelişebilir, ama ben fiyatları herkesin huzurunda yelpazelere tutturarak ilerletiyorum ki bu durum geliştiğinde farkına varalım, çünkü sistemlerde bir iki günlük satmalar yanıltabilir,

6. nitekim X lı topikte grafik vererek long devam dedim ve bu günkü hareket bunu doğruladı,..oysa günlük sistemlerde h.sonuna kırmızıda girmiştik, YELPAZELER OLMASA BUNU DİYEMEZDİM elbette,..

bu yorumlar X LI topik MESAJ 7785, 89 da

7. x lı topik

8. günlüklerim satışta ancak short bölge için daha var,..

Sayfa 87/823 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •