1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
15 daklıklarda bıst100 de ters canak-kulp vardı.. dün 1578 den shorttum.
bıst 100 , 1452 altı kapandığından , for. hedefi olan 1434 bekliyordum(VOB 1550 OLMALI)
olmadı..topladı.poz. hedefe varmadan kapandı...
AĞAM ÇOK DEDİM BURDA hisse bazlı vadeli bakınız diye spotta olur farketmez..!! HAKSIZ DEĞİLİM AMA laf edenin AĞZINA KÜREKLE VURURUM NEDEN endeks LONG SHORT DEMESİ KOLAY 1 DK 5 DK GRAFİKTE Kİ KAZANÇ YÜKSEK MARJ GİRİMİNDE Kİ RİSK maalesef hisse bazlı BU OLAYDA yoktur...
EMİN OLUN DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ...
herkes şunu atlıyor endeks bir ağaç ise BUNUN KÖKLERİNDEN SU ÇEKMESİ GEREK Kİ büyüsün bu da zaten ucuz belli başlı bist30 larla olur ONLARDA GİDİYORU ZATEN.!!!
Sevgili nosfecagri,
Senkronun çok iyiydi yanlış günde bıraktın sanki![]()
adı üzerinde o hayal...ama ilk önce şu 1340 ı kırmamız lazım..orayı kırarsak hedef 1220..ZATEN ONA GÖRE YAPILMIŞTI.
pistte hiç bir şey imkansız değil.
oraya gelirse dönüş vs. görmeden kafadan fullerim...ama tabi ki orta vadeli alış için B PLANI DA VAR...
O EN MÜKEMMEL ALIM YERİ OLURDU...B PLANI BİRAZ FARKLI.
sen benle didişmeyi boş ver...ben faydam dokunsun istiyorum BAK NET YAZIYORUM KARDEMİR ivmesinde yanıldım ama bir bakıma doğru ANALİZ ETTİK 8 DE HERŞEY BİTER DEDİK.!!şimdi hisse bazlı düşüncelerini yaz bakalım...BEYİN FIRTINASI olsun.!!herkesin görüşü önemli.!!TEKFEN OLAYINDA SİZİ TEBRİK ETMİŞTİM ZATİ iyi tespitti![]()
Hocam kendi sayfasında yazmıştım...
Bayramdan hemen önceki 2-3 gün 30.10-30.70 aralığında milyon lotlar el değiştirdi ve harekete hazırdı...
Buradan biri de demişti vadeli geride kaldı vs diye...
Oyunagelenadam iyi bilir yeni Pegasus adayı diye çok konuştuk...
Toplanmış ve zirvesini kurmuş kağıttan korkmak lazım...
Umarım düşerde uzun süreli tekrar alırız ki elimde 28.xx maliyetli satmayacağım bir miktar hala var...
Ky yi batıran çıkanı shortlamak düşeni longlamak...
Halbuki çıkarken takıl arkasına düşerkende birde sen vur ( mecazi )...
İyi hafta sonları , umarım gönlüne göre olur...
Yer İmleri