Sayfa 9/25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 193 madde; 65 - 72 arası.

Konu: UNLU - Ünlü Yatırım Holding A.Ş.

1. Kesinlikle bu konuda benzer şeyleri düşünüyoruz. Umarım tez vakitte düşüncelerimiz gerçekleşir ve hayallerimize kavuşuruz. Şirket çok güzel ve gelecekte bir yıldız olacak. Bize düşen sadece sabır. Kızgınlığımız hisselere sahip çıkılmaması. YTD.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu sırket bu fiyatlar ile bir cevher gibi duruyor. biraz pozisyon bakiyorum

hakli tepkimizi duydular sanirim unlu menkul 2 gunde 160 bin lot hisse senedi aldi.

gercekten halka arzda yapilanlar buyuk ayip

ozellikle yatirim bankaciligi tarafinda atilan adimlari gormek lazim. bu konuda bir calisma yapiyorlardi gerci.

orada bir gelisme olursa burasi kopar gider.

yatirim bankaciligi konusu burada yep yeni bir hikaye olusturur. (inveo ve hedef ornegi gibi)

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bugun itibariyle kap bilgilendirmesi gondermis.

100.000 lot hisse geri alimi yapmislar. Toplamda 440.000 lot olmus %0.25

ee bi zahmet sn. ünlü.

ama en azindan tahtada bir destek oldugunu gormekte guzel

3. Ben de uzun vadeli aldım. Bakalım. Bir türlü yukarı gidemiyor ama umarım gidecektir.

Hissenin çoğu Ünlü'de. İçimi rahatlatan bir nokta bu. Halka arz olan kısım şirketin küçük bir miktarı aslında.

Adam er ya da geç herhalde hissesine sahip çıkacaktır çünkü kendi şirketinin piyasa değeri neyse adam da o. En azından bu sektörden birisi olduğu için etkilenecektir diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir arkadasimiz baska bir forumda bu yil yapilan halka arzlarin performansini degerlendirmis. tablo da ilk islem gunu kapanisi yer almasina ragmen , unlu yatirim en cok kaybettiren hisse olarak ilk sirayi almis. bir de halka arz rakami 6.90 uzerinden baz alirsan rezaletin boyutu daha da iyi anlasilir.

bu basariyi acaba sn. unlü nasil kutluyordur ??? insanlarn yatirimlarini degerlendiren bir sirketin kendi yatirim performansi takdire sayan hakikaten. Ben bu sirketin sahibi olsam utanirim, geceleri uyuyamam vallahi

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bugun itibariyle kap bilgilendirmesi gondermis.

100.000 lot hisse geri alimi yapmislar. Toplamda 440.000 lot olmus %0.25

ee bi zahmet sn. ünlü.

ama en azindan tahtada bir destek oldugunu gormekte guzel

KAP'a iki mesaj gelmiş. Birinde herhalde 100.000 lot yerine tl olarak alım yaptıkları fiyatı yazmışlar sanki.

Alım yapanb icra kurulu başkanı. Şahsi alım yapmış.

6. Sayın gucluu;
    O işlemler de kolay artık, birinden diğerine virmanlıyorlar, sanıyorsun ki hisse satıyor. İnsanın içinde şeytanlık olmaya gör. "İnsanın kurdu, insan olmuş" derdi Rahmetli Yaşar Kemal, Nur içinde yatsın. Bakalım sabırla bekleyeceğim ama ara sıra da burada meramımızı zikredeceğiz. İyiyse iyi, kötüyse kötü.
     Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Ben de uzun vadeli aldım. Bakalım. Bir türlü yukarı gidemiyor ama umarım gidecektir.

Hissenin çoğu Ünlü'de. İçimi rahatlatan bir nokta bu. Halka arz olan kısım şirketin küçük bir miktarı aslında.

Adam er ya da geç herhalde hissesine sahip çıkacaktır çünkü kendi şirketinin piyasa değeri neyse adam da o. En azından bu sektörden birisi olduğu için etkilenecektir diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by mustafabozkurt Yazıyı Oku
    Sayın gucluu;
    O işlemler de kolay artık, birinden diğerine virmanlıyorlar, sanıyorsun ki hisse satıyor. İnsanın içinde şeytanlık olmaya gör. "İnsanın kurdu, insan olmuş" derdi Rahmetli Yaşar Kemal, Nur içinde yatsın. Bakalım sabırla bekleyeceğim ama ara sıra da burada meramımızı zikredeceğiz. İyiyse iyi, kötüyse kötü.

Patron kendine ait olan hisseleri açıklamak zorunda. Virman da yapsa, başka aracı kurumdan da alsa.

KAP a yapılan beyanlar var. Yani başka spekülatörler yapar da en azından şirketin 64% hissesi direk adama ait.

8. arkadaşlar iyi günler

unlu yatırım bankası haberleri vardı gazetelerde
    bilgisi olan var mı

Sayfa 9/25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •