Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 558/1004 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop XXXV

1. M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi zamanlar, dünyanın en pahalı benzini diye muhabbet vardu. Şimdi reis avrupanın açık ara en ucuz benzinini veriyor kimse haber yapmıyor. Yapsanıza lan benzinde damping diye haberi.

Ben de yazmıştım Almanya'da 12 lira iken bizde 7 idi, sürdürülemez, yakında artar fiyatlar.

Ama şu tablo en çok kime yarar derseniz, TÜPRAŞ'a, çünkü herkes burda fuller annatabilior muyum?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi pala yonca yiye yiye yeşerdi ortalık, yarında yeşertirler yoncayı bademgiller mal satmak istiyor bariz belli, yonca lönk devam diyor sistem büüüle yabcak bişii yok.
    Bozkurt orada yüklü maldalar oradan sattığını dönemsel olan tahtalara yön veriyorlar , eregl kim sattı
    yonca oynuyorsan sadece dolares takip et 8.80 altı na geliceğini düşünüyorsan yonca da pozisyon olur , yoksa şuanda sadeece teknik gargara var karşılıklı işlemlerle.

4. Bu arada 113 lira tüpraş'ta önemli bi direnç, dikkatli izlemek gerekebilir teknik olarak biraz düzeltebilir.

Tersi olur basar giderse de çok güçlü al sinyali olur.

Ben spot takıldığım için, bakmıyorum, orta uzunda eğer devlet ekmeğine kan doğramazsa bence çok iyi yerde aldım.

Ama viop pozum olsa buralarda kapatırdım sanırım.

5. Tahvil düşüyor. Elimde şu an 1508 maliyetli short var ama bence bugün yeşil hatta haftanın kalanı için baya olumluyum. İzleyelim.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt orada yüklü maldalar oradan sattığını dönemsel olan tahtalara yön veriyorlar , eregl kim sattı
    yonca oynuyorsan sadece dolares takip et 8.80 altı na geliceğini düşünüyorsan yonca da pozisyon olur , yoksa şuanda sadeece teknik gargara var karşılıklı işlemlerle.
    Dediğin gibi şeklen uyum içindeler, dollar bu ayın başında harekete geçti, yaklaşık 20 gündür yükselişte, aynı şekilde yonca bu ayın başında harekete geçti yaklaşık 20 gündür düşüşte
    Lakin
    grafiklere biraz daha uzaktan bakınca korelasyon pek yok, dediğin gibi olmuş olsa yonca şuan 7 altında olması ilazımdı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bi zamanlar, dünyanın en pahalı benzini diye muhabbet vardu. Şimdi reis avrupanın açık ara en ucuz benzinini veriyor kimse haber yapmıyor. Yapsanıza lan benzinde damping diye haberi.

Ben de yazmıştım Almanya'da 12 lira iken bizde 7 idi, sürdürülemez, yakında artar fiyatlar.

Ama şu tablo en çok kime yarar derseniz, TÜPRAŞ'a, çünkü herkes burda fuller annatabilior muyum?
    Bazen trol gibi konuşuyorsun, ama dalga geçiyordur diyorum bu durumlarda

Eşel mobil desteği nedeniyle yakıt fiyatları görece düşük kalsa da, hala %50 civarı vergi var. milli gelirimiz 8000 usd, sonra gidip 50000 usd lik kişi başı geliri olan admlarla bizi kıyaslamak ne alaka?

olaya şöyle bakacaksın, aylık asgari ücretle kaç lt benzin alabiliyorsun? ucuzluk-pahalılık böyle ölçülür...satın alma gücü ile yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dediğin gibi şeklen uyum içindeler, dollar bu ayın başında harekete geçti, yaklaşık 20 gündür yükselişte, aynı şekilde yonca bu ayın başında harekete geçti yaklaşık 20 gündür düşüşte
    Lakin
    grafiklere biraz daha uzaktan bakınca korelasyon pek yok, dediğin gibi olmuş olsa yonca şuan 7 altında olması ilazımdı
    Yonca senin değin şekilde satılsa yani 7 bandına kadar o zaman badem sistemi olmaz
    Diğer konu alıcı gelirse satarsın , adamlar borsayı çökermeye değil yukarda tutmaya çalışıyor zaten.
    Yoncayı kucağa vermeye başladıklarında unlü ye uyarı çektik burada arkada herşey yazılı ilk mal unlüye verildi diğer mallar karşılıklı maliyet düşürmek isteyen , arada atlayan ,pozisyona göre dağıtılan mallar bunlar.Ha eski borsa olsa derdiğin doğru aşağıda alıcı varmış yokmuş dinlemez basardı.

Sayfa 558/1004 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •