Artan

99,00 10 15:28
134,20 10 15:26
178,70 9.97 15:28
375,00 9.97 15:28
1.456,00 9.97 15:23
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:28
520,00 -8.53 15:28
57,05 -6.48 15:28
124,00 -4.62 13:55
92,60 -4.54 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

21.593.709.139,75 15:28
20.030.074.625,00 15:28
16.445.808.970,34 15:28
13.025.250.696,50 15:28
12.882.043.505,10 15:28
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Ahmet Mergen
    @ahmet_mergen
    ·
    36d
    Temel analize göre 80000'e inmesi gereken borsa Teknik analize göre 160000'e yollandı.Şimdilik tabii
    Teknik Analiz mi ? Hadi yaaa o da neymiş?

gundi şimdi gördüm seans içinde bakamadım fazla buraya , makinaları biraz boşa aldım gargara saatleri .
    bak sana en güzel cvp bu Ahmet bey vermiş.
    bende yazıcamda sen yine anlamak istemeyip bademlerin isim babasına bademleri anlatıcan .
    Temel analize göre 80 bin diyene, temel analize göre bilmem kaça katladığım portföyümün görüntüsünü hediye edeceğim hadi oradan.

Teknik ve psikolojik sebeplerle temel değer görmezden geliniyordu diyelim konu kapansın.

2. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Temel analize göre 80 bin diyene, temel analize göre bilmem kaça katladığım portföyümün görüntüsünü hediye edeceğim hadi oradan.

Teknik ve psikolojik sebeplerle temel değer görmezden geliniyordu diyelim konu kapansın.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Çağrı söyle bakalım borsayı buraya getiren temel analizi bilen görmedik , madem biliyordun sabah akşam buradasın yazsaydın
    ha bana cvp yazarken konuyu biraz anlamamışın bir daha oku yazdığımı .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çağrı söyle bakalım borsayı buraya getiren temel analizi bilen görmedik , madem biliyordun sabah akşam buradasın yazsaydın
    ha bana cvp yazarken konuyu biraz anlamamışın bir daha oku yazdığımı .
    Bulut abey sana değil mergen dayuya kızdım.

Temel analiz sana şunu söyler.

4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.

Temel analiz şunu der, bu 4 çocuktan biri bu kıza kesin yazılır.

Zamanlama yoktur içinde.

Benim anlayışım spotta bu.

Abi ben 0.49 dan beri DOHOL taşıyorum, alıyorum satıyorum bişeyler yapıyorum ama hep taşıyorum. Neden? Çünkü ucuz. Temel analiz bu kadar, bitti.

Mesela DOHOL 1.5 a düşse, ama içi boşaltılsa bilanço zarara dönse faizler artsa dolar düşse atıyorum o an ederini 1 lira hesaplasam, o bilanço ile, anında satıyorum. Neden? Çünkü artık pahalı.

E ben 2.7 den aldım, 1.5 dan sattım, zarar ettim, 2.7 iken nasıl ucuzdu da 1.5 iken pahalandı? Olabilir abi. Geldi benim de başıma. Temel analiz bana göre budur benim yöntemim sistemim budur başkasına uymaz, ben ana paramı çekmişim kalan da xxx - benim için iyi bi para onu komple bu sistemle yaptım ve devam ediyorum ucuz kağıt bulduğum sürece maldayım malda olmaya da devam edeceğim.

Yani ben yazmadım dersen ayıp olur ucuz ucuz diye kafa şişiriyorum, ama zamanlama yazmadın dersen ona saygım var, zamanlama yazmak gibi bi enstrümanım yok elimde.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.

Zamanlama yoktur içinde.
    4 mühendisten biri o kıza 30 saniye içinde yazılmazsa borsayı bırakırım.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ya belli olmaz biri nişanlıdır biri evlidir birinin o gün işi vardır biri hastadır. Ama bi gün... mutlaka...

7. 4 de aynı anda aklından geçirmez ise bende borsayı bırakırım..
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bulut abey sana değil mergen dayuya kızdım.

Zamanlama yoktur içinde.

Benim anlayışım spotta bu.

Abi ben 0.49 dan beri DOHOL taşıyorum, alıyorum satıyorum bişeyler yapıyorum ama hep taşıyorum. Neden? Çünkü ucuz. Temel analiz bu kadar, bitti.

Mesela DOHOL 1.5 a düşse, ama içi boşaltılsa bilanço zarara dönse faizler artsa dolar düşse atıyorum o an ederini 1 lira hesaplasam, o bilanço ile, anında satıyorum. Neden? Çünkü artık pahalı.

E ben 2.7 den aldım, 1.5 dan sattım, zarar ettim, 2.7 iken nasıl ucuzdu da 1.5 iken pahalandı? Olabilir abi. Geldi benim de başıma. Temel analiz bana göre budur benim yöntemim sistemim budur başkasına uymaz, ben ana paramı çekmişim kalan da xxx - benim için iyi bi para onu komple bu sistemle yaptım ve devam ediyorum ucuz kağıt bulduğum sürece maldayım malda olmaya da devam edeceğim.

Yani ben yazmadım dersen ayıp olur ucuz ucuz diye kafa şişiriyorum, ama zamanlama yazmadın dersen ona saygım var, zamanlama yazmak gibi bi enstrümanım yok elimde.
    Ahmet bey o twete gundi gibi çıkış yapanlara atmıştır diye düşünüyorum.
    gundi yazmış hangi teknikçi ralli yi bildi diye
    büyük ihtimal Ahmet beyde teknik sevdiği için onada böyle bir soru gelmiş diye burada paylaştım.
    Herkesin oyun sistemine saygımız mevcut , temel analiz den kazanıyorsan onu kullan , teknik analizden kazanıyorsan onu kullan , harmanlaya bilen hepsini kullansın tabelada artı gidiyormusun gerisi hikaye .
    Ben burada insanların gelip yapamadıkları analizler üzerinde yapılan analizlere saygı göstermeden boş boş konuşmasına kızıyorum .
    yoksa herkes istediğini yapsın.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •