Sayfa 289/330 İlkİlk ... 189239279287288289290291299 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Ayın 1 den bu yana bile bankof üive diğer aracı kurumda 3 milyon yaklaşık lot almış yani zirveye yakın zararına satmaz herhalde o kadar lotu
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Mal var mal var.....
    20 olunca buradan kaybolacak şimdi gülen adamlar sonra içten içten ağlayacak..
    ki önceki sayfalarda ağlıyordu.

o zaman da burada olmayacak...

Biz bu sayfada o insanları çok gördük.

Ben totalde al sat yaparak mal biriktirildiğine inanmıyorum.

Becerenide tanımadım.

Adam buradan gidecek bilmediği bir hisseye girecek

Sonra dayanamayıp zarar edecek.

İnşaallah etmezler..
    Sayın Cevahir ben şahsen sarky, arena, link gibi hisselerin tahtasında güzel öğrencilik yaptım, girdiğim hisselerden az yada çok kar ederek çıkmayı öğrendik, tamamen terk etmediğim tek hisse sarky, diğerlerinde genelde kar cebe yakışır deyip defteri kapatıyoruz yada finansallarının gidişatını beğenmedim olursa kar zarar bakmadan değişikliğe gidiyorum.

Birde al sat yapmadan borsa da var olmak bence çok sıkıcı, bu işin zevkinin %60 ı trade edebilmek, ben mesela bugünü trade etmesem -%1 ile kapatacaktım, trade etmem sebebiyle -%0.35 ile kapadım. Her gün benzeri oranlar yakalıyorum. Bunu sadece trade edilerek para kazanabildigini anlatmak için örnekledim. Tabiki trade etmek illa gerekli birşey değil, herkes zamanını ekranın başında harcamaktan hoşlanacak zorunda değil

3.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Sayın Cevahir ben şahsen sarky, arena, link gibi hisselerin tahtasında güzel öğrencilik yaptım, girdiğim hisselerden az yada çok kar ederek çıkmayı öğrendik, tamamen terk etmediğim tek hisse sarky, diğerlerinde genelde kar cebe yakışır deyip defteri kapatıyoruz yada finansallarının gidişatını beğenmedim olursa kar zarar bakmadan değişikliğe gidiyorum.

Birde al sat yapmadan borsa da var olmak bence çok sıkıcı, bu işin zevkinin %60 ı trade edebilmek, ben mesela bugünü trade etmesem -%1 ile kapatacaktım, trade etmem sebebiyle -%0.35 ile kapadım. Her gün benzeri oranlar yakalıyorum. Bunu sadece trade edilerek para kazanabildigini anlatmak için örnekledim. Tabiki trade etmek illa gerekli birşey değil, herkes zamanını ekranın başında harcamaktan hoşlanacak zorunda değil
    Sayın Cover
    Sadece bugünü anlattınız.
    Total e bak en başdan hesabını yaptın mı...

Benim inancım mı..
    Alsat harici olursa olandır.

Ben ssrky harıci oyuna gitmeseydin.
    2012 sonrası girdiğim bu hissede 2 kat daha olacaktı.

Yada bana bu ilahi ikaz sen yapma ikazı
    Bilmiyorum.

Biraz ssrky satayım dedim.
    Sattım.
    THY aldım çıktı.
    Sonra satayım altdan sark alayım 1 TL kazanayım dedim.

Öyle oldu ki 1 krş yüzünden eksi kapattık.

1993 de Nasrullah ayan dan dolayı nasibime düşen mahkemenin var olandan dağıttığı bana verdiği 397 adet ereğliyi Takasbank yok diyerek vermedi bugün karşılığı 10 milyon

Ben zararda mıyım.
    Baktığın yerden

Sen ben o....

Her şey kader ile takdir edilmiştir.
    Kısmetine razı ol ki, rahat edesin.
    Mesnevi-i Nuriye - 129

4. Daha kavaklar kavaklılklar ortaya çıkacak

Değil mi Balboa...

Sarıkızları kavakların olduğu göle koyup temizleyeceğiz

Neredesin Balboa....

Nerede o günler...

5.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Sayın Cover
    Sadece bugünü anlattınız.
    Total e bak en başdan hesabını yaptın mı...

(Benim inancım mı..
    Alsat harici olursa olandır.)

(Ben ssrky harıci oyuna gitmeseydin.
    2012 sonrası girdiğim bu hissede 2 kat daha olacaktı.)

Yada bana bu ilahi ikaz sen yapma ikazı
    Bilmiyorum.

(Biraz ssrky satayım dedim.
    Sattım.
    THY aldım çıktı.
    Sonra satayım altdan sark alayım 1 TL kazanayım dedim.

Öyle oldu ki 1 krş yüzünden eksi kapattık.)

(1993 de Nasrullah ayan dan dolayı nasibime düşen mahkemenin var olandan dağıttığı bana verdiği 397 adet ereğliyi Takasbank yok diyerek vermedi bugün karşılığı 10 milyon)

Ben zararda mıyım.
    Baktığın yerden

Sen ben o....

Her şey kader ile takdir edilmiştir.
    Kısmetine razı ol ki, rahat edesin.
    Mesnevi-i Nuriye - 129
    Yani ozet

Al sat benim inancımda yoktur
    Olmamalıdır.yaparsam da dayak yemişimdir

Al sat Kumardır dedikleri şey benim için doğru gibidir.

Bana lazım olan Karına temettüsüne ortak olmaktır

Musbet olanı bulmaktır.

Uzun vadede kazanacağımı bilmektir uygulamaktır.

Buradan çıkarsam yine uzun vadeli ucuz temeli sağlam bir şirket olacaktır.

Vesselam

6.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Yani ozet

Al sat benim inancımda yoktur
    Olmamalıdır.yaparsam da dayak yemişimdir

Al sat Kumardır dedikleri şey benim için doğru gibidir.

Bana lazım olan Karına temettüsüne ortak olmaktır

Musbet olanı bulmaktır.

Uzun vadede kazanacağımı bilmektir uygulamaktır.

Buradan çıkarsam yine uzun vadeli ucuz temeli sağlam bir şirket olacaktır.

Vesselam
    O zaman al sat demiyelim kademeli azalt cogalt diyelim adına almak yada satmak için en doğru noktayı tutturabilmek için bu gerekli, yine de ustam senin dediklerinde doğru kademeli satışta direkt yukselislerden yeterince yararlanamama riski var, mesela sarky direk 3 TL den 19 a gitseydi ben kademeli sata sata 10 olmadan biterirdim malı ama hep aralarda es verdi

7. Sayın rcevahir ortağım sonuna kadar size katılıyorum 2013 ten beri borsadayım çok hisse yakaladım eskiden hep teknikle hareket ederdim ve her seferinde günlük al satlarla çok kazandığımı sanmıştım ve şükür kazanmıştım ama sonra eski hesaplarımda tesadüf 2 yıl önce elime ekstreler ve çizdiğim rakamlar grlmişti kaba bir hesap yaptım kazandım derkrn eğer hiç kıpırdamasaydım muhtamelen çok ciddi birikim elde etmiştim mesala sarky bölünmeden önce elimde vardı 4 liradan snfam 2 lira tmpol 2 liradan kords 3 liradan sasa 3 liradan alctl 3 acsel 3 tmsn 4 alka 2 bunun gibi yaklaşık 30 dan fazla hisse yazabilrim ve en büyük balığım jants 20 lira idi bölünmeden önce so uş hiç birşey yapmasaydım en kötü 3 yıl bekleseydim şimdi sermayem 7 ye katlamış en kötü ben ise totalde 3 katladıpım için büyük başarı sayıyorum bu düşüncemden dolayı çünkü satınca birsüre sonra hisseye ilginiz güveninşz kayboluyor ve ya aldıpınız hissede zararda olduğunuz için geçiş yapamıhorsunuz sarky maliyetim 10 altında idi ve buradada belirttim yaklaşık 100k bir tık üatünde hissem var hisse 17 geldiğinden eski ben olsam kesin trade eyeim diye satrdım ve çok büyük ihtimallede 12 veya 13 lerde almazdım başka hisselerde olurdum sonuç buraya geldiğinded düşsün diye almazdım ama şimdi kafam o kadar rahatki hisse 19.5 veya 18.1 veya 11 olması benim için anlm ifade etmiyor hissenin ilk ciro pd olmasını bekliyorum ama en önemli hanönü ve 2025 bakırın maksimum kullanıldığı dönem geleck ve benim 3 rakamlar geldiğinde kismi bedalaşacağım temelini bozmadığı sürece herkese hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Sayın rcevahir ortağım sonuna kadar size katılıyorum 2013 ten beri borsadayım çok hisse yakaladım eskiden hep teknikle hareket ederdim ve her seferinde günlük al satlarla çok kazandığımı sanmıştım ve şükür kazanmıştım ama sonra eski hesaplarımda tesadüf 2 yıl önce elime ekstreler ve çizdiğim rakamlar grlmişti kaba bir hesap yaptım kazandım derkrn eğer hiç kıpırdamasaydım muhtamelen çok ciddi birikim elde etmiştim mesala sarky bölünmeden önce elimde vardı 4 liradan snfam 2 lira tmpol 2 liradan kords 3 liradan sasa 3 liradan alctl 3 acsel 3 tmsn 4 alka 2 bunun gibi yaklaşık 30 dan fazla hisse yazabilrim ve en büyük balığım jants 20 lira idi bölünmeden önce so uş hiç birşey yapmasaydım en kötü 3 yıl bekleseydim şimdi sermayem 7 ye katlamış en kötü ben ise totalde 3 katladıpım için büyük başarı sayıyorum bu düşüncemden dolayı çünkü satınca birsüre sonra hisseye ilginiz güveninşz kayboluyor ve ya aldıpınız hissede zararda olduğunuz için geçiş yapamıhorsunuz sarky maliyetim 10 altında idi ve buradada belirttim yaklaşık 100k bir tık üatünde hissem var hisse 17 geldiğinden eski ben olsam kesin trade eyeim diye satrdım ve çok büyük ihtimallede 12 veya 13 lerde almazdım başka hisselerde olurdum sonuç buraya geldiğinded düşsün diye almazdım ama şimdi kafam o kadar rahatki hisse 19.5 veya 18.1 veya 11 olması benim için anlm ifade etmiyor hissenin ilk ciro pd olmasını bekliyorum ama en önemli hanönü ve 2025 bakırın maksimum kullanıldığı dönem geleck ve benim 3 rakamlar geldiğinde kismi bedalaşacağım temelini bozmadığı sürece herkese hayırlı kazançlar
    Borsa da doğru tekdir.

Bence doğru da budur..

Bunu ky yaptığında borsa kumar olmaktan yabancı para kazanmaktan çıkar

Sayfa 289/330 İlkİlk ... 189239279287288289290291299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •