Sayfa 290/330 İlkİlk ... 190240280288289290291292300 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın Cevahir, azalttık ama daha buralardayiz. Şimdilik bukadar yeter dedik . Çoğundansa hayırlısı olsun diyoruz . .
    Dünya malında gözümüz yok, iki ev iki araba yeter biraz da başka arkadaşlar kazansın .
    Hem başka çiçekleri de koklamak gerek.

Bak sarku burda dururken taze çiçekler de çok iyi kazandiriyor. . Bakarsın Tekrar sarku ya full döner zirve yaparım.
    Melih bey ,

Siz bu sayfanın en geçmişi bilgisi olanısınız bu değişmez.

Siz gitsenizde elinizde burada ki çoğu kişiden fazla vardır.

Ve gitsenizde gözünüz kulağınız buradadır.

Yine yeniden bekleriz

Bir ara değişime gideyim dedim

Sonra kanaat et Rızk varsa burada da vardır telkini ile kaldım.

Yoksa nasibimizde var ise orası burası farketmez.

Kalın sağlıcakla ...
    .....

Hattâ erkân-ı İslâmiyenin mühim bir rüknü olan zekatı, hırs yolunda terkediyorsunuz?

Halbuki zekat, her şahıs için sebeb-i bereket ve dâfi-i beliyyattır.

Zekatı vermeyenin herhalde elinden zekat kadar bir mal çıkacak;

ya lüzumsuz yerlere verecektir, ya bir musibet gelip alacaktır.
    Mektubat - 273

2.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Melih bey ,

Siz bu sayfanın en geçmişi bilgisi olanısınız bu değişmez.

Siz gitsenizde elinizde burada ki çoğu kişiden fazla vardır.

Ve gitsenizde gözünüz kulağınız buradadır.

Yine yeniden bekleriz

Bir ara değişime gideyim dedim

Sonra kanaat et Rızk varsa burada da vardır telkini ile kaldım.

Yoksa nasibimizde var ise orası burası farketmez.

Kalın sağlıcakla ...
    .....

Hattâ erkân-ı İslâmiyenin mühim bir rüknü olan zekatı, hırs yolunda terkediyorsunuz?

Halbuki zekat, her şahıs için sebeb-i bereket ve dâfi-i beliyyattır.

Zekatı vermeyenin herhalde elinden zekat kadar bir mal çıkacak;

ya lüzumsuz yerlere verecektir, ya bir musibet gelip alacaktır.
    Mektubat - 273
    Biz de oturup hesabımızı yapıp bu işleri yapıyoruz hesap yapmadan bu işi yapan zaten havanda su dövüyordur. 2000 den beri borsadayiz 7 yıl al sat yapmadan bir hissenin gözüne baktıgım da oldu, birçok hisseye bölüp biryerden kazanıp öbür yerden kaybettiğimiz boşa kürek çektiğimiz de oldu, herkesin kendi dogurusu var, tek doğru olsaydı ne yönetimde durumsallık yaklaşımı olurdu, ne davranışsal finans yaklaşımları. Önemli olan kendi doğrunu uygulayarak kazanmak.

3. Çok Değerli arkadaşlarım,
    hepinizin çok güzel yorum ve bakış açısı var. Ben de borsanın ilk açıldığı günden (1986) beri sarkuyu aldım ve biriktirdim. Evet rıskım varsa burda da vardır dedim. Al sat benim de ana hedefim değildir mezara kadar görüşünde olanlardanım. Ve hamdolsun ki, bu düşüncemin nemasını da fazlasıyla aldım.
    Ancakkkkk,
    Borsalar artık ülkelerin, Çanakkale'si, Sakarya'sı oldu.
    Şu anda da bist te çok ilginç şeyler oluyor.
    Milyar dolarlık ülke varlıkları onda bir, yirmide bir fiyatlara düşürülerek gavurlar tarafından toplanıyor. Borsa bu ülkenin var oluş yok oluş meselesi haline geldi.
    Bir tarafta Halka arzlarla küçük yatırımcıya maymuna bak maymuna oyunu oynanıyor. Dikkatler başka yöne çekiliyor.
    Diğer tarafta ise Baskı ile düşürülen ülkenin temel şirketleri var ve bunlar bedavanın da altında toplanıyor.

Örnek, Koç, Sabancı, Tekfen, tcell, Erdemir, ASELSAN, Tüpraş, Petkim, vs. Vs. Vs. ve bunların yüzlerce alt şirketleri şu anda Yok pahasına gavura gidiyor. Bunlar ülkenin dünya çapında faaliyet gösteren stratejik şirketleri.
    Nedense ben de şimdilik kendi kazancımdan çok ülke kaynaklarının gavura peşkeş çekilmesine karşı bir mücadele içinde olmak istiyorum.
    Ne derece doğru bilmiyorum ama böyle bir psikoloji içindeyim.

Herkese bol kazançlar diliyorum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

4. Merhaba H. Melih bey

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Çok Değerli arkadaşlarım,
    hepinizin çok güzel yorum ve bakış açısı var. Ben de borsanın ilk açıldığı günden (1986) beri sarkuyu aldım ve biriktirdim. Evet rıskım varsa burda da vardır dedim. Al sat benim de ana hedefim değildir mezara kadar görüşünde olanlardanım. Ve hamdolsun ki, bu düşüncemin nemasını da fazlasıyla aldım.
    Ancakkkkk,
    Borsalar artık ülkelerin, Çanakkale'si, Sakarya'sı oldu.
    Şu anda da bist te çok ilginç şeyler oluyor.
    Milyar dolarlık ülke varlıkları onda bir, yirmide bir fiyatlara düşürülerek gavurlar tarafından toplanıyor. Borsa bu ülkenin var oluş yok oluş meselesi haline geldi.
    Bir tarafta Halka arzlarla küçük yatırımcıya maymuna bak maymuna oyunu oynanıyor. Dikkatler başka yöne çekiliyor.
    Diğer tarafta ise Baskı ile düşürülen ülkenin temel şirketleri var ve bunlar bedavanın da altında toplanıyor.

Örnek, Koç, Sabancı, Tekfen, tcell, Erdemir, ASELSAN, Tüpraş, Petkim, vs. Vs. Vs. ve bunların yüzlerce alt şirketleri şu anda Yok pahasına gavura gidiyor. Bunlar ülkenin dünya çapında faaliyet gösteren stratejik şirketleri.
    Nedense ben de şimdilik kendi kazancımdan çok ülke kaynaklarının gavura peşkeş çekilmesine karşı bir mücadele içinde olmak istiyorum.
    Ne derece doğru bilmiyorum ama böyle bir psikoloji içindeyim.

Herkese bol kazançlar diliyorum.
    Aynen katılıyorum görüşlerinize ama biz küçük yatırımcılar olarak bunu düşünüyoruz da Devleti yönetenler düşünmüyorlar mı bunları. Bizim çabamız pek bir şey sağlamaz ama yine de mücadelenin küçüğü olmaz diye bende aselsana girdim. Sağ olsunlar hiçte zarar yazdırmadılar. Sürekli bedelsiz vererek büyüttüler.
    Sağlıklı günler diliyorum.

5. Detaylı bakmadım ama bu çeyrek kar gümlemiş 108 mi gelmiş esas faliyet karı bu nasıl kardır ne yaptı şirket hasılat artmış ama kar artmamış
    ytd deli saçmasıdır

6. Detaylı analiz yapacak arkadaş varsa bi zahmet yazarsa seviniriz
    ytd deli saçmasıdır

7. RBK dan gelen Karekter sorununu bazen böyle kullanıyor.
    ....

Denetimsiz bilançoyu ne hale getirmişler..
    ....

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Detaylı analiz yapacak arkadaş varsa bi zahmet yazarsa seviniriz
    şimdi biraz hayal kırıklığı yaratmış olabilir ama gelebilecek en iyi bilanço gelmiş açıkcası daha iyisi gelseydi. beklenti üzeri olurdu. Kabataslak baktığımda bakır fiyatının değişmediği, döviz kurunun hafif arttığı bir çeyrekte önceki çeyreklere göre zayıf bir bilanço var, işte bu sarky nin yaptığı gerçek kar, öncekiler ve bakır fiyatındaki değişimle perdelenen net görüntü vermeyen karlardı. bu karı beğenmeyenler var fakat 2020 öncesinde 60 milyon tüm yılda ancak kar ettiği yıllar var.

tabi yıl sonunda yüksek bir döviz kuru ile ve yüksek bir bakır fiyatı ile bitirme durumu uçuk bir son çeyrek karı potansiyeli oluşturuyor. o nedenle bilanço beğenilmese bile hisse postu sermeyecektir.

Sayfa 290/330 İlkİlk ... 190240280288289290291292300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •