Sayfa 740/1002 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Kılıçdaroğlu : Erdoğan Fiyat istikrarı komitesi kurdu bu komite hiç toplantı yaptı mi ? Hayır ..

Kılıçdaroğlu : Dun basın mensuplarına merkez bankası bağımsız degil mi ? Bırakın da Bagimsiz olarak kararını versin diyor , aynı Erdoğan 5 kasım 2019 tarihinde de “ merkez bankası başkanını görevden aldık çünkü laf dinlemiyordu yeni arkadaşlarla yola devam ettik ve dedik ki faizleri düşüreceğiz “. Diyor , yabancı basında merkez bankasının bağımsız olmadığını Erdoğan ‘in kendi açıklamasından kendi sözünden dinliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    9 ayır dolar neden yükselmiyor..
    merkez satıyor o baskılıyor.. vır vır
    3 aydır kapı gibi ralli var.. aylardır hayalini kurduğunuz şey..
    45 derece roket gibi...

ee sorun ne ?
    azcık kaldıraç kullanan yeni/ikinci evi aldı..
    kendince/halinde birine 250K+ para bıraktı.
    sirf bugunkü salınımda elini sallasan 100k+ fazla para alınması gerekirdi.

ee ? sorununuz/derdiniz ne ??
    yahu bankalar bile 70% yapti..

başlığın yatırımcılarını ne mutlu edecek bilemiyorum ?
    1.dolarci kazanmiyor ki, tlcinin yaptigi zarari yapmiyor sadece, 2.full dolarda olan var mi illa tlsi de var, yani kismen zarar illaki , full dolarda olan dolarla maas alan varsa eurobonddan da %10 alirsa mutlu olur bak

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    valla ayhan başgan da okuttum ben bütün yeşilleri 10,73 ten deyince bi gaza geldim. bir kısmını satayım bari dedim ama... yemedi.. iyi ki yemedi.
    https://youtu.be/5Rejm1YiXXc

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En son mart ayında hacklendim deep webde .

Kraliçe ile ilgili kriptolu mesajlar vardı şifrelerde .

pound al demişti ama jeton düşmemiş .

dolar için ne dediği bende kalsın .

ama euro ve altın bugün hepsini anahtarları çözümledim hiç geçmemiş .
    şu kombiyi açıp sıcak bi duş alın artık. mazallah akıl sağlığınızdan şüphe etmeye başlayacağız.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    şu kombiyi açıp sıcak bi duş alın artık. mazallah akıl sağlığınızdan şüphe etmeye başlayacağız.
    Yok ya elektronik cihaz ve pc şifrelerimi değiştirmişlerdi derin web de .

Onlara baktım da bugün defterime oradan hatırladım .

Kraliçe 98 yaşını görmeden mevta olacak bile yazmışlardı aklıma geldi bugün.

2023 bizim için değil dünya için önemli siyahla beyaz kadar fark olacak gibi duruyor

Tanrı bizi affetsin amen

Rahmetli Ecevite tezek atanlar hatta o günleri yaşamamış ama biat ettikleri reizlerinin ! sözlerini doğru kabul edip öyle olduğunu varsayanlar şimdi o günlerin bin beterini yaşayacaksınız, ne demişler ``ne ekersen onu biçersin.`` Hülooo ! Dolarda yükseliş kaçınılmaz, allah reizinize ! zeval vermesin o söylüyor biz Dolardan misliyle kazanıyoruz. Beter olmadan yeter olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Sayın Shorts,teşekkürler,çayı yine püskürttüm gülerken,tabi halının kirlendiğini gören hanım daha ne kadar anlayışlı olacak orası bilinmez...

8. Herkes düşecek havasına girmiş yarın 75 dolar alacağım 11 den heniz dolar çıkması diyem düşünüyorum 4 katı artmış tüm ürünlere bu arkadan gelecek geçecekyarış atında eşek denen at olur kimse onu yazmaz bu fuçards eşek kimse yüzüne bakmadı almadı ardından baktıracak
    Bu cuma 12 kapatmaz ise daha bu forma tek jelime yazmam nete göre düşeceğine millet inanıyor yönetici kimse okusun cuma akşamı benim üyeliğimi silsin sözüm söz ben cahil adamım ekonomi bil mem anlamam faiz tek hAne yıl donu olmasın fıllar Japonya yeni olur oraya gider ..

Sayfa 740/1002 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •