Yok dediler diye illa gerçekten yok olacak değil ya. Yalan söylemek diye bir şey var.
Apple kurumsal satış da yalan söylüyorsa bilemiyorum. Ama içeride çalışan arkadaşıma rica ettim öncelik verebilir misin diye yok ki cihaz dedi o da. Yine de satış politikası olabilir tabi bilemiyorum.
Apple kurumsal satış da yalan söylüyorsa bilemiyorum. Ama içeride çalışan arkadaşıma rica ettim öncelik verebilir misin diye yok ki cihaz dedi o da. Yine de satış politikası olabilir tabi bilemiyorum.
AAPL kurumsal da, burası Türkiye. Efendilik burada para etmez.
Adam senin diline düşeceğine foseptik çukuruna düşseydim daha iyiydi dedi ve sana inat tüm parasını japon yenine bastı. Sırf dolar aldı demesinler diye.
Şu terbiyesizi alıntılamayın lütfen. Lağım akıyor yazdıklarından. Gitsin kahvede konuşsun bu ağızla...
Benim tarafta da ole bir durum var 500m ilerde Migros var. Hanim anneme ogretmen gunu hediye alalim diye araba ile gidelim dedi, dedim dizel araba ole kisa mesafede surulmez filan yagmur var dedi surduk
Evet arabayi park tan bile cikaramiyoruz artik
Originally Posted by Dudu
5+1 ceteye ne kadar az yedirirsem o kadar iyi dedim.
Ihtiyar, emekli, evden haftada bir cikan adama cok bile
Onlari artik futbolcular bile belki alacaklar
bunlar napiyo acaba eur kazanc lari ile
Artık futbolcunun da dibi gelir bize. Doksanlarda Yugoslavyanın kaşar emekli topçuları buraya gelirlerdi. Bu kurlarla klüplerimiz futbolcu da getiremezler.
Çok mu önemli? Belki ilk öncelikle değil tabi ki ama gidişatı göstermesi açısından fikir verebilir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Banka sevdigi musterilerine iphone hediye ediyor mu
Benim MT den tik yok bir gun gidip kave sini iceyim bari
Originally Posted by marfatih
Günaydın,
Şuan Türkiye 'de stokları yok. Bir bankada satın almacıyım.20 tane iphone için 1 kasımda sipariş verdik. Tahmini aralık sonu gelir dediler en yakın ihtimalle.
Yer İmleri