Sayfa 68/781 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 537 - 544 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Ne kadarda kısıtlama yapmak isteseler covid ilk kapanmalari gibi hiç bir ülke kapanmaya yanaşmıyor,ilk kapanmalarin sarsıntıları hala ülkeler nezdinde tedarik zinciri,üretim,imalat arzi karşılamakta zorlaniyor,
    Havayolları zaten zor durumda lutfansayi Alman hükümeti kurtardı geçen yıl,
    artık seyehatlerde ülke,ırk v.s. değil aşı kartı ve son 24 saatte alınan covid testi gibi kısıtlama yönünde yapıyorlar,
    Thy de satışının %90 dolar bazlı olduğu için eski zirvesinde 5 USD olduğunu düşünürsek ,bedava gibi düşünüyorum sahsen,
    Marta kadar iyi bı bünye lazım kendime bakalım hayirlisi...

Y.t.degildir

2. Trakya Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, TIR çıkışlarında geçen yıla oranla Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yüzde 56,23, Kapıkule'de ise yüzde 19,46 artış yaşandığını açıkladı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden aldıkları ihraç ürünleri Avrupa ülkelerine götüren TIR'lar, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli ve Kapıkule Sınır Kapılarında uzun kuyruklar oluşturdu. Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda TIR kuyruğu 19 kilometreyi bulurken, Kapıkule'deki parklarda ise yaklaşık 2 bin 500 TIR çıkış için bekleyişini sürdürüyor.

Trakya Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan geçen yılın 11 ayına göre bu yılın aynı döneminde ihraç yükü taşıyan TIR çıkışlarında yüzde 56,23 Kapıkule'de ise yüzde 19,46 artış olduğunu açıkladı. Kapıkule'den geçen yıl aynı dönemde 319 bin 22 TIR çıkış yaparken, bu yılın aynı döneminde sayı 381 bin 350'ye ulaştı.

Geçen yıl 114 bin 335 TIR’ın çıkış yaptığı Hamzabeyli'de ise bu yıl 178 bin 627 TIR çıktı.

3. Bu işin kara tarafı ,hava yolu da var

4. Uzun süredir haftalık en yüksek kapanışı yaptı,
    Eskisi gibi vadiye inemiyorlar, pusuda bekleyen ler çoğaldı .

5. Kağıt dolar bazında giderek düşüyor.

Y. T. Değildir!

6. Kararsiz bir yerde bekledi yine. 19 ustunde kalsaydı daha iyi olur idi.

Kasım ayı hava trafik sonucları aciklandiktan sonra 19 üstü yoluna devam eder diye düşünüyorum.

Zaten çoğu kişinin de dedigi gibi dolar bazlı hala en düşük seviyeleri gösteriyor. Oysaki yurt dışı taşımacılığı zaten doviz geliri uzerinden yapiyor. Hergun uçuş ağı da genişliyor.

Haftaya çalışmalara kaldığı yerden devam eder sanırım. Aralik ayini iyi bir yerde tamamlamasi gerektigini dusunuyorum.
    Haftaya bakacaz artık
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

7. THY nin yıl sonu kar tahmini varmı acaba?? Malum nakştin tamamı dolar ve euro da ancak borçlarında büyük kısmı leasingler döviz cinsinden .. Bu durumda yıl sonunda kar rakamı ne olur ??

8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    THY nin yıl sonu kar tahmini varmı acaba?? Malum nakştin tamamı dolar ve euro da ancak borçlarında büyük kısmı leasingler döviz cinsinden .. Bu durumda yıl sonunda kar rakamı ne olur ??
    Bunu soylemek için biraz erken hocam bence. En azindan obur hafta Kasım ayı havacılık uçuş sonuçları gelecek. Bu sonuçlara göre uzmanlar açıklama yapar zaten. Bu sonuçlar ile zaten hisseye yeni hareket gelir diye düşünüyorum.
    Yurtdışı uçuşlarda Doviz cinsinden geliri oldugu için fazla düşünmeye gerek yok bence. Ayrıca kargo bölümü de genişliyor. Bugün ki sınır kapılarındaki tır kuyruğundaki artış ve geçen seneye göre %70 ler civari artış yaşandığını okudum medya haberinde. Thy hissesine de Olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

Sayfa 68/781 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •