Şimdi KPL aportta bekliyordur
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi KPL aportta bekliyordur
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
🙂 Şimdi uyandım vay vay neler olmuş
44(43.8) - 44.5 kırılmasıyla aşağısı 28-29'lara kadar (en az) açıldı bence
arada 36-38 (hatta uzatmalı 34-35'ler) ciddice zıplama yapabilir - dönüş olabilir mi söylemek zor
şu anki bölge de var ama çok ciddi bişi çıkacağını sanmıyorum
69'da bu yukarı cycle bitmiş olabilir - öyledir demek için hala erken ama büyük ayı göstergeleri beliriyor epeydir sırayla. dönüş ümidi çok yukarılarda kaldı
aslında bu mesajdan birşey değişmedi
Selçuk Gönençlere baktım birşey demiş mi diye? 39-32 arası iyi alım demiş ... ben 32'de birşey görmüyorum gerçi (UV ortalama filan var belki)
geçmişe bakarsak dibin daha bile aşağılarda olması lazım - bir ara abartılmış dip 9-13 olabilir gibi demiştim. ama hani pazar olgunlaştı, kurumsal yatırımcı geldi vs, işin bu kısmı değişir, daha olgun bir grafik ortaya çıkarsa da 28-30 ila 18 diplemesi gerekir bence.
Son düzenleme : KPL; 21-01-2022 saat: 12:04.
Bende şöyle bir şeyler çiziktirdim acemice, USDT.D tether dominance grafiğinde. Ya 5'i bitirdi ya da az birşey üstteki kırmızı çizgiye kadar yine(%4.50) yeri kaldı gibi. Onu da yaparsa senin dediğin uzatmalı 35k ya götürür BTC'yi. Artık sonrasına o zaman bakacaz.
Sağol dostum
btc1.jpg
Yer İmleri