Hesabı öyle ama Tr gibi enflasyonun kura çok bağlı olduğu yerde yanıltabilir bence. Enflasyon kurdaki yapay düşüşten (sermaye hareketleri) düştüyse yanıltabilir bu hesap bence..
o hesapta ipin ucu çoktan kaçtı ben deniz hocamın hesabına güveniyorum
döviz değildir o cevizdir. biz cevizle borçlanmayacağız denmiştir.
oo battık o zaman ceviz fiyatlarını bilmiyor demek ki şahap başkan gerçi merkez %15 le bankalara verip bankalar da %23 ile hazineye satıyor olur mu olur şahap başkan bu ne yapsa yeridir ama ceviz çok pahalı biriniz söyleyiversin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin Emirlik Divanı'ndaki baş başa görüşmesinin ardından, iki ülke bakanlıkları arasında 15 ortak anlaşma imzalandı.
güneydoğu ve istanbul bu yükü kaldıramaz kütahya ve çevresine olmadı bayburt a yerleşilsin havalimanları da bi işe yarar yolcu garantisi tutmuş olur belki
Şaka yapacaktım Kütahyayı görünce, emme savaşın şakası yapılmaz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hesabı öyle ama Tr gibi enflasyonun kura çok bağlı olduğu yerde yanıltabilir bence. Enflasyon kurdaki yapay düşüşten (sermaye hareketleri) düştüyse yanıltabilir bu hesap bence..
Hakan Beyin kur enflasyon geçişkenliği ile ilgili geçen tekrar yayınlayıp güncelleme yaptığı bir çalışma var, ona bakabilirsiniz. Bunlar bakış açıları, sinyal yakalama seviye tespit arayışları sadece.
güneydoğu ve istanbul bu yükü kaldıramaz kütahya ve çevresine olmadı bayburt a yerleşilsin havalimanları da bi işe yarar yolcu garantisi tutmuş olur belki
Kütahyalı ultrason derdinde, meşgul şu an...
Bence haksızlık yapılmasın, her ile ilçeye nüfusa oranla eşit dağıtılsın...
Yer İmleri