-
Tamamen iyi niyetle yazdığım övgü dolu cümlelerle bahsettiğim halde nezaket gösterip iki kelam yazı ile memnuniyetini ifade etmek çokmu zordur pek gururlu forumdaşım bu kin,nefret niyedir anlayamadım..Hiç değilse gönderdiğim Allah'ın selamını alıp baş tacı yapsaydınız bu kibirlenmeniz kimedir..Malüm Allah kibirleneni sevmez ..Allah sevmediğine göre kulun haddinemidir ...Temenni ederim buradaki ÇBS PRİNTAŞ mağduru arkadaşlarımız hayal kırıklığı yaşamazlar..Ben bir samimi dost eli uzattım geri çevirdin bunun üzerine az yada çok nasıl bir kişilk,karakter,psikoloji olabileceğinide anlamış olduk..Bir daha seni ifade eden 2onur2 nick'i ni telaffuz etmem.. Ne demiş büyüklerimiz (anonim) ''nasipse gelir yelden yemenden şayet nasip değilse ne gelir elden'' benim geri döneceğine inanmadığım bunu üstüne basa basa vurguladığım bir meselede senden acaba bir haber alabilirmiyim diye bir kaygıda yaşamadığımı ifade etmek isterim..Son olarak sana gönderdiğim ama alınmayan Allah'ın selamını ben geri alıyorum Ve Aleyküm Selam..Not:Bizler kadim dost diyebildiklerimize verdiğimiz kıymeti,değeri,saygıyı,sevgiyi, özü,sözü bir olan asla zarar gelmeyecek korkmadan sırtını dönebileceğin Mert düşmanlarımızada veririz,gösteririz kaldıki biz düşman falanda değiliz çünkü ne sen beni nede ben seni tarım sadece burada paylaştığımız yorumlarımız bizleri kişiliğimiz konusunda ele verir hepsi bu..
Son düzenleme : wise stockbroker; 09-12-2021 saat: 13:10.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri