Zorunlu sistem tasviye edilmeli zaten, ödenen primlerden verilenler çıkarılır olur biter. Bireysel ve isteğe bağlı olmalı ..
Zorunlu sistem tasviye edilmeli zaten, ödenen primlerden verilenler çıkarılır olur biter. Bireysel ve isteğe bağlı olmalı ..
Zaten çöktü içini boşattıkları için,ilkin Kenan Evren Boşalttı,Peşi Özal,şimdi iktidar,en basitinden İşsizlik fonu paranın akibeti mechul,şimdi darphane devamlı para basıyor ödemeler için,zaten şu an emekli dolar bazında %50 zararda,28 sene çalıştım hep tavandan pirim ödedim 600 dolar karşılığı maaş alıyordum şu an 400 dolara düştü,üstelik eski sendikacıyım 78 yılında yol işte yönetimdeydim 18 senelik emekliyim,2000 sonrası intibaklarımızıda vermediler.
Ne kadar buyuk haksizlik
Simdi akrabalara bakiyorum hemen hepsi 40 yasinda emekli olmus banka emeklileri
Adam lise mezunu 18 yasinda girmis bankaya zamaninda 40 yasinda emekli olmus hatta bazilari 38 yasinda. Adam simdi neredeyse 70 yasinda
Yani calismaktan cok emeklilik yasamis
Dunyanin neresinde var boyle bir sey. Hangi dangalak boyle bir sosyal sigorta sistemi kurmus
Ardindan gelen gencler bu akilsiz sistemin faturasini odemek zorunda birakilmis. Calistigin seneye gore degil yasa gore emekli edilmeli insan. Bati dunyasinda boyle. 65 yasina gelmeden emekli olmamalisin. 65 yasinda geldinmi kac sene calistin ne kadar prim odemissin ona bakilir ona gore maas belirlenir
Dangalaklarin kurdugu dangalak sosyal sigorta sistemi
Yer İmleri