Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. TCMB: "İhracatçı ve ithalatçı firmalara kur riskini yönetebilmeleri amacıyla, Bankamız nezdinde ihale yoluyla ve VİOP'ta TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı gerçekleştirilecektir." -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dinlerden din beğen seç beğen al diyorsun ozaman

bende arıyorum en iyisi hangisidir diye. ama bakcaz arayışım sürüyor
    Şöyle bir durum oluşmuş bir önceki din yenisiyle değiştirilmiş ve enson islamcılar da karar kılınmış
    ve hatta bunun önünü kesmek için son peygamber gönderilmiş,
    Eğer ki son diye belirtilmemiş olsaydı şu günümüzde bir peygamber gönderilirdi diye düşünüyorum ,çünkü insanlar yoldan çıktı.
    Bu bağlamda
    Discretus gibi yada senin gibi düşünenler 2000 yıllık resmi dinleri yıkıp yeni daha gelişmiş bir din arayışında, sebeb basit
    2000 yıl önceki teknolojiden çok ilerde yiz, eskiden buzdolabı mı vardı, uçak mı vardı,vs. gibi..
    sizi de anlıyorum arkadaşlar
    Ama
    Son diye belirtilmiş
    Beklemeyin, başka peygamber gelmez daha
    Hamdım Piştim Yandım

evrende 200 milyar galaksi ve her galakside bir o kadar yıldız var.. yıldız yani bizim güneşimiz gibi, ki bu muhtemel gezegen oluşumları ve sonrasında hayat olasılıklarını gösteren bir rakam.. olasılıklar çok fazla.. dinciler hariç kimse cevapalrı tam biliyoruz demiyor ama sadece dinciler her cevabı bildiklrini iddia ediyorlar.. o nedenle de dinci toplumlar geri kalmaya mahkum ve zaten öyle oluyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Yaw reie olay kumar 18.den aldın 17.99 da olduğu için ay sonu farkı vermedi sonraki ay tutun 18.03 ederinde yatırım 100 bini ay içinde 20 gördü ama ay sonuna 18 oldu eee.
    Sonuç alabildin mi doları [emoji6]
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Doların 100K ise vade sonunda yine 100K doların olacak..
    TL olarak zenginleşecen..
    Demi..
    Ama vade sonunda dolar düşmüş olursa faizi alacan..
    Dolar bazlı da zenginleşecen..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    karanlık rahimde
    Sevgili ABKA hadise rahim de mi ..tüp lerde mi? hani tüp bebek deniliyor ya ondan gerçi doğrusu "Tuba uterin"de ..sen şimdi biyoloji ve anatomiden anlamadığın için halk diliyle yazdım ..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şöyle bir durum oluşmuş bir önceki din yenisiyle değiştirilmiş ve enson islamcılar da karar kılınmış
    ve hatta bunun önünü kesmek için son peygamber gönderilmiş,
    Eğer ki son diye belirtilmemiş olsaydı şu günümüzde bir peygamber gönderilirdi diye düşünüyorum ,çünkü insanlar yoldan çıktı.
    Bu bağlamda
    Discretus gibi yada senin gibi düşünenler 2000 yıllık resmi dinleri yıkıp yeni daha gelişmiş bir din arayışında, sebeb basit
    2000 yıl önceki teknolojiden çok ilerde yiz, eskiden buzdolabı mı vardı, uçak mı vardı,vs. gibi..
    sizi de anlıyorum arkadaşlar
    Ama
    Son diye belirtilmiş
    Beklemeyin, başka peygamber gelmez daha
    mormonlara gelmiş mesela onlar öyle inanıyor 19.yy. da.. abd de yeni bir dini inanış.. nasıl inandığına bağlı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o kadar istiyorsunuz mmadem şeriat gelsin ozaman kurtulalım bu din mevzularından.

çalanın eli kesilsin.

inanmayın tez kellesi vurula.

faizler sıfır olsun. devletten çalan çarmıha gerilsin.

vs vs

ama bunların hiçbiri yok şuanki ülkemizde

yani haram yemek gerçekten essahtan haram olsun. öyle dilde değil ;)

yoksa bende kedi kesip elhamdüllillah bugünde çok iyi kestik demesini.
    ????
    Ben asla şeriat vs. demedim..dedim ki ateist olacağım ama hayata bakınca bazı sorularım var...onları sordum.bilinçli ateist olmak için o soruları sordum.neyse ağa anlaşılan sende de o cevaplar yok..

8. Ortamı yumuşatmak istiyorum ..komiklikler yapıyorum ,nafile ..ahali çok gergin ..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •