Matematik dediniz matematik ..fizik dediniz fizik ..metafizik dediniz metafizik ..din dediniz din ..tıp dediniz tıp ..ne dediniz yazdım ..yeter da ..biraz vob yazın ..yapamıyorsanız muhabbet yapın bari ..bu ne ya..o ..ona ..öbürü öbürüne ..bi düzgün insan olun ..dostane ..dostane ..
Lütfen![]()
Hayat hoş gerisi boş
Vob yapma merdabi.
Pozisyon kimse yazamaz long short çünkü ben bile şu vobu boş yakalasam bi 15 20 kademe oynatırım, burada çok çok daha fazlasını yapacaklar var.
Normalde atıyorum 10 kontrat oynuyor isen şu an 2 yi geçme.
Bozulan robotu tamir edebilirler ise yine oynarsın edemezler ise böyle sert gider aman dikkat.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu doktorluk mevzusu garip...bizim apartmanda komşumuz doktor uzman değil, eşi de hemşire...altlarında bir bmw x1, bir WV jetta, evleri kendi malı, 2 çocuk bahçeşehir kolejinde okuyor,her gün düzenli eve gelen bir bayan var temizlik ve yemek işleri için gayet iyi durumdalar...bunlar para kazanamıyorsa nasıl oluyor bu işler? hemşire eşi düzenli de çalışmıyor arada sırada sadece nöbete gider haftada 1-2 gün belki...öyle her gün mesaiye falan gitmez...
valla ben kendi adıma konuşayım çevremde ne kadar doktor tanıdığım varsa hepsininde maddi durumu gayet iyi...en azından benim çevremde meteliğe kurşun atan doktor yok...maddi anlamda zorluk çeken doktor hiç görmedim kendi çevremde eş dost akrabada...annemin dayı oğlu beyin cerrahı prof...adam paranın içinde yüzüyor...
hatta ablamın kızı bu sene sınava girecek ben ısrarla doktor olmasını söylüyorum...bilmiyorum garip bir durum...
Yer İmleri