Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ben saat dörde kadar buradayım kusura bakmayın. Viob dan zerre anlamam. Hakkını helal et
    Ben dakika tutmam ..istediğin kadar kal istediğin kadar yaz ..zevkle okuruz ..fakat haddini aşma lütfen ..bi daha görmeyim bak .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biz iki emekli boyuna kızıyorduk. Dedim ona ağzına açma konuyu kapattık artık.
    Hayat hoş gerisi boş

2. Matematik dediniz matematik ..fizik dediniz fizik ..metafizik dediniz metafizik ..din dediniz din ..tıp dediniz tıp ..ne dediniz yazdım ..yeter da ..biraz vob yazın ..yapamıyorsanız muhabbet yapın bari ..bu ne ya..o ..ona ..öbürü öbürüne ..bi düzgün insan olun ..dostane ..dostane ..

Lütfen
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kur'ana el basarım yalan söylemiyorum. Ha İstanbul da farklı olabilir ama Konya'da böyle.
    Şehir farketmez çok fazla. Ama her meslekte çok kazanan da az kazanan da var. Sanırım ülke artık fazla bir şey vaad etmiyor. Ya da biz çok fazla şey bekliyoruz. Bilemiyorum. Herkes dertli sonuçta

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Vob yapma merdabi.

Pozisyon kimse yazamaz long short çünkü ben bile şu vobu boş yakalasam bi 15 20 kademe oynatırım, burada çok çok daha fazlasını yapacaklar var.

Normalde atıyorum 10 kontrat oynuyor isen şu an 2 yi geçme.

Bozulan robotu tamir edebilirler ise yine oynarsın edemezler ise böyle sert gider aman dikkat.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Matematik dediniz matematik ..fizik dediniz fizik ..metafizik dediniz metafizik ..din dediniz din ..tıp dediniz tıp ..ne dediniz yazdım ..yeter da ..biraz vob yazın ..yapamıyorsanız muhabbet yapın bari ..bu ne ya..o ..ona ..öbürü öbürüne ..bi düzgün insan olun ..dostane ..dostane ..

Lütfen
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Matematik dediniz matematik ..fizik dediniz fizik ..metafizik dediniz metafizik ..din dediniz din ..tıp dediniz tıp ..ne dediniz yazdım ..yeter da ..biraz vob yazın ..yapamıyorsanız muhabbet yapın bari ..bu ne ya..o ..ona ..öbürü öbürüne ..bi düzgün insan olun ..dostane ..dostane ..

Lütfen
    Başkanım bu saatten sonra burdakiler genelde kurt dakika dakikad değişir pozisyon Bozkurt hariç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu doktorluk mevzusu garip...bizim apartmanda komşumuz doktor uzman değil, eşi de hemşire...altlarında bir bmw x1, bir WV jetta, evleri kendi malı, 2 çocuk bahçeşehir kolejinde okuyor,her gün düzenli eve gelen bir bayan var temizlik ve yemek işleri için gayet iyi durumdalar...bunlar para kazanamıyorsa nasıl oluyor bu işler? hemşire eşi düzenli de çalışmıyor arada sırada sadece nöbete gider haftada 1-2 gün belki...öyle her gün mesaiye falan gitmez...

valla ben kendi adıma konuşayım çevremde ne kadar doktor tanıdığım varsa hepsininde maddi durumu gayet iyi...en azından benim çevremde meteliğe kurşun atan doktor yok...maddi anlamda zorluk çeken doktor hiç görmedim kendi çevremde eş dost akrabada...annemin dayı oğlu beyin cerrahı prof...adam paranın içinde yüzüyor...

hatta ablamın kızı bu sene sınava girecek ben ısrarla doktor olmasını söylüyorum...bilmiyorum garip bir durum...

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Burda saçma sapan algı yapmayın ..

Benim diyen DOKTOR ..topunuzun aylık gelirini bir günde kazanır ..BİR GÜNDE

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vob yapma merdabi.

Pozisyon kimse yazamaz long short çünkü ben bile şu vobu boş yakalasam bi 15 20 kademe oynatırım, burada çok çok daha fazlasını yapacaklar var.

Normalde atıyorum 10 kontrat oynuyor isen şu an 2 yi geçme.

Bozulan robotu tamir edebilirler ise yine oynarsın edemezler ise böyle sert gider aman dikkat.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sağol bilgilendirmen için
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım bu saatten sonra burdakiler genelde kurt dakika dakikad değişir pozisyon Bozkurt hariç
    O hep öyleydi zaten ..O harfı ..bir bütün
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •