Sayfa 540/1019 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

gunluk oranlar 20 nin altına düştügü anda ,nakite donerim full ,varsın o sekilde zarar edeyim edeceksem.bilmem ne sektörünü fonlamaya niyetim yok.ytd.

2. Toyota yaris hibrit 1500cc

605.000 TL

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Toyota yaris hibrit 1500cc

605.000 TL

Seçimden sonra vergiler düşer. Ötv kalkar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Walla yapılacak en güzel şey bu düzeni protesto etmek hocam. Protestan mezhebine üye olacaksınız!
    Bakın bugün manşet haber vardı. İhtiyaç kredisi oranları yıllık %40 ı aşmış. Mevduat faizleri ne ? %19 !
    Üstelik hükümet mevduata yüksek faiz ödemeyeceksiniz diye serbest piyasayı iğfal edip bankalara tehdit mektupları yolluyor.
    Yani senden aldığı parayı 2 katından fazlasına satıp keyif sürüyorlar.
    Hani bi atasözü varya sen merkep olursan binen çok olur diye. Af buyrun incitmek için yazmıyorum sadece durumu özetlemesi açısından.
    Devletin her tür denetimle ve baskıyla mevduatçıyı dövdüğü ve dövdürdüğü bi düzende sen paranı hala bankada tutarak bunlara fırsat vermiş olmuyormusun ? Bakın bankalar her ay kendi aralarında toplantı yapıp karar ve aksiyon alıyorlar bankalar birliği kanalıyla.
    Peki siz mevduatçılar hiç birlik olup topyekün ne yapabiliriz diye arandınız mı ? Bu ülkede hep sermaye sınıfı torpilli ve ezen diğer taraf ezilmeye mahkum hakkını arayıp soramayan pısırık modda tutuluyor bilinçli olarak.
    Buna verilecek cevap ve bunların burnundan getirecek çözüm çok basit !
    Herkes parasını dövize park etsin yada bankadan çekmeye başlasın bakın bakalım ertesi gün ne oluyor ?
    Anında çark edip biz kandırıldık, mevduatçı vatandaşı TL ye güvenen milletimizi üzdük. Bizi affedin diyip olması gereken yere seve seve çıkarırlar. Ama burada bakıyorum herkes 1-2 puan fazla alayım derdinde hala oran paylaşmakla meşgul.
    yahu tren kaçmış, adamlar sizin paranızı beleşe kullanıyor. yapmayın etmeyin biraz BOSPOROS okuyun.
    Tavrınızı koyun ortaya ! yumruğunuzu vurun masaya....
    Hocam yanlış anlama ama bunlar biraz boş muhabbetler. Bu ülkede hangi konuda organize bir hareket edilebildi ki biz mevduatçılar olarak bir araya gelip ortak hareket edeceğiz? Kim kime güvenerek hangi protestoyu yapacak? Bu ülkede 10 kişi sokağa çıkar, 1 mahalle ilerlerler, sayı 5e düşer, 2. mahallede 2'ye düşer sonra tek kişi kalır. Burada insanlar dert ortaklığı kuruyor başka bir şey değil, derdini paylaşıyor deşarj oluyor. Ortak bir menfaati varsa o noktada fikir alışverişi yapıyor. Bundan daha ileri gitmez buradaki irade. Hiçbir alanda sadece burada değil.
    Bir kere iktidara güvendik, yani güvenmek değil de tahmin yürütmek diyelim. Seçime girmeden dövizde abuk subuk işlere izin vermezler dedik ama kendilerini ve yancılarını ihya etmeyi uygun gördüler ülkeyi bitirme uğruna. Bu kadarını düşünememiştik. Madem uzun vade bağladık, bu noktadan sonra bu iğrenç enflasyon karşısında ne kadar fazla faiz alacağıma bakarım. Ne kadar koparabilirsem benim için kardır. Yarım puanın bile hesabını yaparım, kavgasını veririm. Mevduat döner, parayı cebime koyarım sonra da aldığım dersler çerçevesinde hareket ederim.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu enflasyon endexli kur korumalı değil.
    Cübbeli faizsiz finans kuruluşlarından" kur korumali "yapılırsa olabilir demiş
    Faizden farkı ne
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Toyota yaris hibrit 1500cc

605.000 TL

g[/IMG]
    Uzun süredir bakmıyordum....
    Ne olmuş öyle....
    Araç almak çok zor anlaşılan....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Ne olmuş öyle....
    Elektrikliler çok daha pahalı olacaktır....

8.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Ne olmuş öyle....
    Durum şu eldeki 5+ yaş araba tutulmak için çok pahalı yenisini alsan alınmaz. Satsan 10 yaşında araba mı alacan. Yani iki arada bir derede dönem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 540/1019 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •